بچه ها من میخوام انتخاب رشته کنم و دانشگاههای درجه یک مثل اصفهان و تهران و شیراز و غیره قبول نمیشم میخواستم درباره دانشگاه های درجه دوم بدونم اسماشونو میگید؟که دانشگاه های خوبی باشن و درباره شهر و مردمشونم میگید؟
اخه میخوام هم برای بورسیه هم برای انتقالی به شریف پس حداقل باید ی دانشگاه خوب باشه و منم شهر و مردم ...
بورسیه به کجا؟ اگه منظور برای دانشگاه های خارجی هست که باید جزو نفرات برتر باشی باز از دانشگاه بپرسی بهتر راهنمایی میکنن
به گفته دانشجوهای شریف اونجا درس خوندن خیلی سخت تر از جاهای دیگس و حتی دانشجوهای قوی هم اذیت میشن چه برسه به اونایی که با انتقالی و اینا اضافه شدن یادت باشه هر دانشجویی سطحی داره و باید همسطح خودش رشته و دانشگاه انتخاب کنه وگرنه اینطوری فقط به خودش ظلم کرده مثلا خیلی شنیدم اونایی که کارشناسی دانشگاه آزاد بودن و ارشد شریف قبول شدن و تو شریف خیلی اذیت شدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته...انشاالله همیشه موفق باشی الویتم دانشگاه خوب و دولتی هست زبان و ادبیات انگلیسی یا م ...
همچنین
اینا رو که پیام نور و آزادم میتونی بخونی راحتم پذیرش میدن چرا خودتو درگیر شهیدبهشتی کردی اگه هدفت پزشکی و دندون بود یه چیزی ولی برای رشته های دیگع همون پیام نورم خوبه هزینشم پایینه