2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و شهر و دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 72 پست
سلام چه رشته هایی بدون کنکور میگیره؟

سلام... دانشگاه شهید بهشتی منظورتون هست؟

بدون کنکور ک نه

یا با ازمون سراسری یا با سوابق تحصیلی 

من ک مجاز نشدم دولتی رو

امیدم ب سوابق هست

توکل ب خدا

اخه میخوام هم برای بورسیه هم برای انتقالی به شریف پس حداقل باید ی دانشگاه خوب باشه و منم شهر و مردم ...

بورسیه به کجا؟ اگه منظور برای دانشگاه های خارجی هست که باید جزو نفرات برتر باشی باز از دانشگاه بپرسی بهتر راهنمایی میکنن

به گفته دانشجوهای شریف اونجا درس خوندن خیلی سخت تر از جاهای دیگس و حتی دانشجوهای قوی هم اذیت میشن چه برسه به اونایی که با انتقالی و اینا اضافه شدن یادت باشه هر دانشجویی سطحی داره و باید همسطح خودش رشته و دانشگاه انتخاب کنه وگرنه اینطوری فقط به خودش ظلم کرده مثلا خیلی شنیدم اونایی که کارشناسی دانشگاه آزاد بودن و ارشد شریف قبول شدن و تو شریف خیلی اذیت شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام... دانشگاه شهید بهشتی منظورتون هست؟ بدون کنکور ک نه یا با ازمون سراسری یا با سوابق تحصیلی&nbs ...

بدون کنکور همون با سوابق هست دیگه

دانشگاه هایی مثل شهید بهشتی متقاضی زیاد داره و باید معدل عالی داشته باشی و تازه خوش شانس هم باشی ولی انتخاب رشته بکن بلکه قبول بشی

بدون کنکور همون با سوابق هست دیگه دانشگاه هایی مثل شهید بهشتی متقاضی زیاد داره و باید معدل عالی داش ...

امشب انشاالله انتخاب رشته میکنم

توکل ب خدا

وااااای  انقدر این دانشگاه رودوس دارم

خدامیدونه😍😍😍😍😍😍😍

ولی اگه خدا بخواد انتخاب میشم

دعا کنید برام

مرسی

انشاالله برای شماهم بهترینها پیش بیاد

آمین 🤲🤲🤲💞💞💞💞

شما دانشجو یا پشت کنکور هستی؟ در مورد انتخاب رشته با سوابق میتونید راهنماییم کنید؟

خیلی سال پیش کنکور دادم بعدن رفتم حقوق خوندم پیام نور

انتخاب رشته با سوابق مشخصه دیگه سوابق متقاضی های یه رشته دانشگاهو بررسی میکنن اونایی که شرایطشون بهتر باشه قبول میشن 

چه رشته ای میخای انتخاب کنی؟

خیلی سال پیش کنکور دادم بعدن رفتم حقوق خوندم پیام نور انتخاب رشته با سوابق مشخصه دیگه سوابق متقاضی ...

درسته...انشاالله همیشه موفق باشی

الویتم دانشگاه خوب و دولتی هست

زبان و ادبیات انگلیسی 

یا

مشاوره

روانشناسی

روابط عمومی 

هتلداری 

اینارو خیلیییییی دوس دارم

درسته...انشاالله همیشه موفق باشی الویتم دانشگاه خوب و دولتی هست زبان و ادبیات انگلیسی  یا م ...

همچنین

اینا رو که پیام نور و آزادم میتونی بخونی راحتم پذیرش میدن چرا خودتو درگیر شهیدبهشتی کردی اگه هدفت پزشکی و دندون بود یه چیزی ولی برای رشته های دیگع همون پیام نورم خوبه هزینشم پایینه

همچنین اینا رو که پیام نور و آزادم میتونی بخونی راحتم پذیرش میدن چرا خودتو درگیر شهیدبهشتی کردی اگه ...

آخه نمیدونی چقدرر این  دانشگاه رو دوس

دارم🥺😍

عاشقشم ....

همینجا خیلی ها گفتند پیام نور ب درد نمیخوره

آزاد باز بهتره  حتی از غیر انتفاعی 

ب نظر شما بهشتی نمیتونم برم نه؟😭