2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و شهر و دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 72 پست
بله مرتبطه روانشناسی خوبه کاربردی هم هست تو زندگی شخصیت به درد میخوره اگه ارشد بگیری میتونی دفتر مش ...

خیلییییی عالیه

خوشحال شدم براتون ک رشته تون

مرتبط با شغلتون هست

آرزوی موفقیت روز افزون دارم براتون

بله خوبه

امید ب خدا

خیلییییی عالیه خوشحال شدم براتون ک رشته تون مرتبط با شغلتون هست آرزوی موفقیت روز افزون دارم براتو ...

لطف داری ممنونم 

اکه وسواس بخرج ندی راحت میتونی ادامه تحصیل بدی به حرف این و اون هم توجه نکن بجاش انرژی و وقتتو بذار برای چیزایی که دوست داری مثلا ورزش فیلم دیدن و .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف داری ممنونم  اکه وسواس بخرج ندی راحت میتونی ادامه تحصیل بدی به حرف این و اون هم توجه نکن ب ...

زنده باشی انشاالله 

اطرافیان اعصابم و خرد کردن

یکی میگه بشین بخون سال بعد برای بهشتی

یکی میگه آزاد ب درد نمیخوره

یکی میگه....

حقیقتش  دوس ندارم پشت کنکور بمونم

زنده باشی انشاالله  اطرافیان اعصابم و خرد کردن یکی میگه بشین بخون سال بعد برای بهشتی یکی میگ ...

همینایی که  گفتم رو بهشون بگو دیگه به نظرشون اهمیت نده باور کن ادما اگه پاش بیوفته عین اب خوردن تنهات میذارن پس چه بهتر که از الان روشون حساب باز نکنی

همینایی که  گفتم رو بهشون بگو دیگه به نظرشون اهمیت نده باور کن ادما اگه پاش بیوفته عین اب خوردن ...

واقعا هم همینطوره

پس شما میگی پشت کنکور نمونم درسته؟

بین آزاد و غیر انتفاعی نظرتون چیه

واقعا هم همینطوره پس شما میگی پشت کنکور نمونم درسته؟ بین آزاد و غیر انتفاعی نظرتون چیه

اگه واقعا حوصلشو داری که بشینی از نو بخونی و تست بزنی که بسم اله ولی اکثر داوطلبا نمیتونن

آزاد بهتره دیگه ولی واحدش هم خیلی مهمه آزاد کدوم شهر مد نظرته؟

بله واقعا... از چ جهت تهران شمال عالیه؟ لطف میکنید توضیح کامل بدی

جای خوبی واقع شده منطقه خوبیه دانشجوهاشم با کلاس و مودبن

یه بار اونجا کنکور دادم و چند باری هم از جلوش رد شدم

اساتیدش هم میگن خوبه در کل انتخاب خوبیه

جای خوبی واقع شده منطقه خوبیه دانشجوهاشم با کلاس و مودبن یه بار اونجا کنکور دادم و چند باری هم از ج ...

متوجه شدم

ممنون

دیگه چ پیشنهادی برام دارید؟

این یکی دوروز باید انتخاب رشته کنم

وقت ندارم

بجز تهران شمال

کجا رو بزنم؟

متوجه شدم ممنون دیگه چ پیشنهادی برام دارید؟ این یکی دوروز باید انتخاب رشته کنم وقت ندارم بجز ته ...

باید ببینی رفت و آمد به کدوم واحدها برات راحت تره این مهمترین ملاک باید باشه چون بالاخره هر روز قراره بری و بیای