2777
2789

وقتی با پدرو مادر همسرتون مسافرت میرید چطور میگذره ؟ من ک همسرم یه ماشین خریده دست و بالش تنگ بود اصرار داشت بره مسافرت . من هر چی گفتم خب نداری چرا بریم خوش نمیگذره که. گفت نه با مامان بابام میریم و داشتن قرص میگیرم. از قضا اونا هم نداشتن. ما رفتیم از اونطرفم خواهرش گفت ماهم میایم با شوهرشو بچش اومدن. شوهر خواهرش خیلی خوب خرج میکنه برا زن و بچش. اصلا نمیذاره بهشون بد بگذره. من هیچی نخریدم تا جایی ک ۵۰۰ تومن پول توشه مامانم داده بود و دادم دست شوهرم یعنی خودش خواست. برا مادرم اینا و همکاراش یکم سوغات جزئی گرفتیم و باقیشم تو دستش.البته یک تومن هم خودمون داشتیم.من انقدر قناعت کردم که یه آلو جنگلی ۱۵هزاری فقط ب میل خودم خریدم که اونم مادرشوهرم دید پخشش کرد بین همه.شوهرم برگشتنی دیگه حتی واس تو راه چیزی نخرید پفک و چیپس فقط کمی غذا لقمه ای داشتیم منم گشنم شده بود دیدم وقت غذا نیست اینا غذا نمیخورن ب شوهرم گفتم یعنی چی پولمو از دستم گرفتی ک حتی نتونم ی پفک بخرم و... مادرشوهرم شنید گفت ن بابا نمیخواد بیا بریم زیارت منم محلش ندادم ک یعنی ب تو مربوط نیست.خلاصه ک گشنمم میشد نمیتونستم بگم. ب شوهرمم گفتم اصلا ازت راضی نیستم . پول نداری نرو مسافرت ن اینکه اینطوری بری. اینم بگم یعنی رسیدگی های دومادشونو میدیدم ب زن و بچش دلم برا خودم میسوخت .هر کار میکردم پدر و مادر همسرمم نظر میدادن. یعنی عصبیم کردن. باید چیکار کرد اینطور مواقع ؟ اونایی ک با خانواده همسر میرن مسافرت تجربتونو بگید بی زحمت

وای خانواده همسر در حد مهمونی بری خیلیه چ برسه سفر 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

همسر خواهر شوهرتون هرچقدرم خرج کنه خب برا خانوادشه اشکال نداره 

ولی من دل خوش ندارم از مسافرت با خانواده همسرم به بار رفتم برا کل عمرم بسه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر خواهر شوهرتون هرچقدرم خرج کنه خب برا خانوادشه اشکال نداره  ولی من دل خوش ندارم از مسافرت ...

ی طور شده ک انگار پدر و مادر همسرم همش با ما میخوان بیان . ماشینمون کوچیکه 

اگه خیلی دخالت می کنند باهاشون نرو اشکال نداره در مورد همسرت دست و بالش تنگ بوده خرج کم کرده اگه از خساست خرج نکرد اون بحثش فرق می کنه 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
اگه خیلی دخالت می کنند باهاشون نرو اشکال نداره در مورد همسرت دست و بالش تنگ بوده خرج کم کرده اگه از ...

اخه خیلی هم حساسه ب وسایل . مثلا همش میگفت فلان جای ماشین فلان نریزید خرا میشه و.. گاهی فک میکنم خسیسه چون همش میگه هیچی خراب نشه . شوهرمو میگم

ما ی بار با خانواده پدریم رفیتم 8عمو  هام بود 6تا از  زنعمو ها دوتا عمم.مادر بزرگ پدر بزرگم 20تا نوه ها خیلی بودم دختر خاله پسر خاله بابام اینا هم بودن حدودا 40نفر میشدیم رفیتم جای باحالی بود 9نفر داخل ماشین ما بودن فقط 5تا ماشین پژو بودن

ما با ماشین زدیم داخل دره😂🤝

ولی هیچکس هیچیش نشد خداروشکر

ولی بیش از حد خوش گذشت بعد وقتی اومدیم ایذه خونمون  بابابزرگم همه رو دعوت کرد گوسفند کشت برا قربونی که مشکلی پیش نیومد برامون 

همشم خودمون خوردیم چیزی ازش نموند کم فقط چندتا خونواده فقیر دادیم 😂🖤

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵
اخه خیلی هم حساسه ب وسایل . مثلا همش میگفت فلان جای ماشین فلان نریزید خرا میشه و.. گاهی فک میکنم خسی ...

مردها بیشترشون به ماشین حساسند خساست وقتی معلوم میشه که پول داره ولی دلش نمیاد براتون خرج کنه 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود