2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده همسر .. تجربه دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرمو بگو یه فرصت زن و شوهری بهمون نمیداد تنها باشیم. هر جا میرفت باید با شوهرم میرفت . تازه اول ...

برا ماهم اینجورین پایه نیستن یا یسره عر میزنن دیر شد فلان شد ادم باید با همسن و سال خودش بره مسافرت یبار میخاد ادم بره مسافرت خوش بگذره نمیشه که اینحوری باهاش حرف بزن میره تو ذهنش اونم مطمئن باش

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

منم ترجیح میدم با خانواده همسرم برم بیرون،، چون شوهرم جنبه نداره وقتی با خانواده من میاد همش ایراد میگیره منم میگم با شما میریم خودمم راحت میشم مثل مهمونا میرم یه جورایی دهنش رو میبندم

خب خوش میگذره؟ جای خواب با شوهرت داری یا قاطی پاتی میخوابین؟

آره خیلی خوبه

حقیقتا مادرشون و پدرش فوت کردن با برادر همسرم و خانومشونو پسرشون هستن و برادر جاریم

گاهی ام که دیگه سفر خیلی جدی شه مثلا سفر فرمالیتمون مامانم اینا و مامان جاریمم اومدن

نه دیگه اگه هتل باشه اتاقا جداست اگرم ویلا باشه هرکی یه اتاق داره 

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
آره خیلی خوبه حقیقتا مادرشون و پدرش فوت کردن با برادر همسرم و خانومشونو پسرشون هستن و برادر جاریم ...

خب حداقل شما حریم شخصی دارین ما باید زنونه مردونه کنیم . منم میگم پول ندارین سفر نرید 

یعنی بیشتر مجبوری با خانواده همسر بری تا بهت خوش بگذره؟ 

شرایط مجبورم کرده وگرنه البته که با خانواده خودم بیشتر راحت‌ترم البته بدون همسرم،، همش میگه مامانت اینو گفت بابات اینطوری کرد خواهرت،، برادرت،، دامادتون،، نوه تون 

خدایا سرم ترکیده تو این دو سال همش ایرادهای بنی اسرائیلی میگیره  

خب حداقل شما حریم شخصی دارین ما باید زنونه مردونه کنیم . منم میگم پول ندارین سفر نرید 

اگه برادرجاریم نباشه ما تقریبا دیگه قاطی ایم

یکم با اون من معذبم

ولی خب دسته جمعی بیشتر خوش میگذره

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨

یه بنده خدایی بخاطر اینکه مردونه زنونه نشه هرجا میره میگه منو شوهرم بدون هم خوابمون نمیبره   

خوب فکری کرده والا

اینو گفتم که به فکر باشی یکم سیاست به خرج دادن باشی. 

واقعا فکرش خیلی خوبه بدون هیچ دردسری به هدفش رسیده. مثلا اگه اون جات بود جلو جلو برنامه زیارت رفتن باشوهرش میچید اصلا نمیذاشت کسی باشوهرش بره. خلاصه یه نفر اینجوری دم دست آدم باشه آدم ازش یادبگیره خیلی خوبه