2777
2789

آره ولی من باردارم تقریبا و تا یه حدی طبیعیه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
آره ولی من باردارم تقریبا و تا یه حدی طبیعیه

من یه مدت مشکلات هورمونی داشتم گفتن واسه اونه. رغتم دکتر قلب. نوار قلب و امو سالم بود ولی خوب نشدم. مدام ریپ میزنه سرفه میکنم. میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مرکز قلب تهران

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ینی همیشه ریپ میزنه سرفع میکنی ؟یهو انگار تو سینم میکوبه

ببین من خودم یهو تپش قلب شدید میگرفتم جوری که حس میکردم دا ه قلبم ا. جا کنده میشه بعد نفس کم می‌آوردم الان اون بهتر ه ولی افتادم رو سرفه که دکتر فت گاز معدت میزنه تو گلوت و باعث خشکی گلو و به سرفه افتادنت میشه.... بنظرم پیش یه دکتر دیگه هم برو 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
ببین من خودم یهو تپش قلب شدید میگرفتم جوری که حس میکردم دا ه قلبم ا. جا کنده میشه بعد نفس کم می‌آورد ...

خوب این واقعا به معده مربوطه. قلبت که ریپ نمیزنه... یه دکتر عمومی که چندین ساله پزشکمه هر بار معاینه میکنخ و میگه چیزی نیس. ولی چند وقت به بار اینجوری میشم. دیگه خسته شدم. میترسم

خوب این واقعا به معده مربوطه. قلبت که ریپ نمیزنه... یه دکتر عمومی که چندین ساله پزشکمه هر بار معاینه ...

نترس ازهرچی بترسی سرت میاد مگه کسی که دوراز جون بخواد اتفاقی براش بیفته یا تو تقدیرش یچی باشه منو وشما و 4 نفر دیگه میدونه

نترس ازهرچی بترسی سرت میاد مگه کسی که دوراز جون بخواد اتفاقی براش بیفته یا تو تقدیرش یچی باشه منو وش ...

درسته😢 ولب چی کار کنم. قلبه. یه چی که میشه میترسم زود. حتی بعضی شبا تا صبح بیدارم از بس اذیت میکنه. 

درسته😢 ولب چی کار کنم. قلبه. یه چی که میشه میترسم زود. حتی بعضی شبا تا صبح بیدارم از بس اذیت میکنه. ...

برو پیش یه دکتر دیگه من هیچوقت باحرف یه دکتر درمورد بدنم و سلامتم مطمعن نیسم

مال من همیشگیه یهویی نیست🤣

سلام خوبی؟ شما خوب شد این حالتت؟ اخه من دو ماه خوب بودم دوباره قلبم اذیته. یدونه میکوبه. انگار یه لحظه وایمیسه دوباره از اول شرو میکنه