2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاقم بده

208 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من و شوهرم بعد ده سال زندگی و هزار بار قهر رفتن من و چند باردرخاست طلاق دادن از طرف بهم برمیگشتیم..اخرین بار قبل عید بود رفتم جدا بشم درخاست مهریه دادم اومد اینقد گریه کرد هزار بار کف پای منو و خانوادم رو بوس کرد تا من برگشتم شکایتم رو پس گرفتم ...مشکلاتمون زیاده..کل روز رو خونه مادرشه نمیاد تانصفه شب..بداخلاقه..خرج‌میکنه اما یه هزارتومنی به خودم نمیده..بعد کلی دوا دکتری رفتیم برا ای وی اف قراره یماهه دیگه انتقال بدم...حالا چند روزه بخاطر رفتاراش دوباره بحثمون شد خاست گوشیو ازم بگیره نذاشتم میگه میخان اینقد اذیتت کنم خودت بری...بشدت هم وابسته خودم هست ولی خب دیوونست ..حااا نن بهش گفتم برو درخاست طلاق بده تمومش کن میگه خودت برو و خونه رو ترک کن

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ای وی اف تو این زندگی؟!

والا من با شوهرم سازش داشتم بچه دار شدم گند زدم به زندگی خودم و بچه‌هام 

تو چی فکر میکنی ؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیتونم ادامه بدم دیگه یماه بود بهتر شده بود خیلی براهمین رفتن دنبال بچه حالا دوباره بدتر شده..شرایطم هم خونه بابام خیلی سخته

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ای وی اف چی میگه بعد این همه بحث و قهرها

تو این چن ماه بهترشده بود براهمین رفتم سراغ بچه..حالا دوتا جنین دارم تو فریز

پسر عمم اینجور  بودند ده بار رفتن تا پای جدایی برگشتند اخر جدا شدند ولی باز مجدد ازدواج کردند و بچه دار شدند بچه سه ساله بود جدا شدند خانمش جای مهریش بچه رو برداشت البته مقصر بیشتر پسر عمم و خانواده عمم بودند 

واقعا نمیتونم ادامه بدم دیگه یماه بود بهتر شده بود خیلی براهمین رفتن دنبال بچه حالا دوباره بدتر شده. ...

یا برو یا بمون 

اخلاق شوهرت همینه عوض نمیشه نهایت چند ماه رعایت می کنه 

یا کلا برو یا هر بار الکی دادگاه نرو 

اول مشکلاتتونو اگه حل شدنیه حل کنین بعدا فکر بچه باشیدخواهرانه میگمبچه که بیاد مشکلات ده برابر الان ...

صبح تا شب تو خونه تنهام ..چون مجبورم بمونم تو این زندگی

یا برو یا بمون اخلاق شوهرت همینه عوض نمیشه نهایت چند ماه رعایت می کنه یا کلا برو یا هر بار الکی دادگ ...

جایی ندارم برم..شرایط خونه بابام خیلی سخته..

ای وی اف تو این زندگی؟!والا من با شوهرم سازش داشتم بچه دار شدم گند زدم به زندگی خودم و بچه‌هام تو چی ...

تنهام خیلی

با اینهمه مشکلات بچه آوردن وآی وی اف دیگه چه صیغه ای هست؟فکر میکنی بچه بیاد ز ندگیتون گل وبلبل میشه. ...

وقتی جایی ندارم برم گفتم بمونم بسوزم ولی دیگه کشش ندارم