2777
2789
عنوان

لطفا سریع به همفکری نیاز دارم

119 بازدید | 14 پست

من عاشق تک‌پوشم ام الان درحدود هفت میلیون دارم قرار شد شوهرم روش بزاره تک پوش بخرم ولی الان طاقتم نگرفت رفتم ازاین تک پوش طلا روس بدل خریدم حالا مادرم که اصلا متنفره ازبدل الآنم گفت دندان رو جیگر میزاشتی تا شوهرت برات طلا بخره الان اون دیگه درحد همین میبینت و پشت گوش میندازه حالا به نظرتون اینو نشون شوهرم ندم بااینکه دیدیش چی بگم 

برای شادی روح پدرم صلوات😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشون نده بزا بخره

بعد عوض کن فک کنن دوتا داری😁

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آخه فعلافک نکنم بتونه بخره

باشه بازم صبرکن اجازه بده خودش برات بخره بدلیتم نشونش نده حق بامادرته.تا میتونیم خودت طلا بگیر.حتی شده ۱۰۰ سوتی.ب این فکرکن اگ خدایی نکرده روزی خدایی نکرده همسرت کنارت نباشه چ سرمایه ای داری. ساده نباش خواهر گلم 😊