2777
2789
عنوان

کاربرد cnc (سی ان سی) و انواع آن

572 بازدید | 4 پست

سلام ..کسی راجع به سی ان سی چوب آشنایی داره؟؟

اگه داره بنویسه خوشحال میشم استفاده کنه.

البته من یه مقاله سی ان سی پیدا کردم ولی کامل نبود .اگه کسی میدونه بنویسه حتما.

عزیزم شما جایی از خرید آب اکسیژنه گفته بودید برای پاک کردن لکه های لباس ممکنه راهنماییم کنید از کجا تهیه میکنید و به شکل استفاده می‌کنید و حدودا قیمتش چقدر هستش ممنونم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

ریل و واگن خطی FSA جزو  ریل و واگن های چینی می باشد که بسیار مقرون به صرفه و پر کاربرد می باشد.و ریل و واگن اقتصادی محسوب می شود.

از لحاظ کیفیت ریل و واگن fsa نسبت به برندهایی مانند هایوین و hqm پایین تر می باشد ولی برای دستگاه های CNC گزینه مناسبی می باشد.چون قیمت کمتری دارد.

شرکت تن زره مرکز فروش ریل و واگن fsa و انواع ریل و واگن تایوانی و چینی در ایران است

تامین کننده قطعات CNC تامین ریل و واگن های CNC  

FSA طول عمر  بالایی دارد و با توجه به قیمت مناسب نسبت به راندمان و کارایی ، استفاده از این ریل و واگن  در اتوماسیون و دستگاه های صنعتی مقرون به صرفه است . در هنگام نصب و اتصالات ریل و واگن FSA می توانید از نقشه و کاتالوگ هایوین می توان استفادنمایید .

در دستگاه cnc و دستگاه های دارای حرکت خطی از ریل و واگن حتما باید استفاده کرد . 

بطور مثال ریل مدل HG20 با عرض ۲۰ میلیمتر ، یک مدل دقیق و با کیفیت همراه با قیمت مناسب است که برای استفاده در انواع دستگاه سی ان سی، پرینتر سه بعدی و ماژول‌های حرکت خطی گزینه بسیار مناسبی به شمار می رود .تامین ریل و واگن های CNC از خدمات شرکت تن زره می باشد.

ویژگی مهم  ریل سری HG یکسان سازی بارها در جهت های مختلف مانند جهت  شعاعی، شعاعی معکوس و جهت های جانبی است .

تنظیم خودکار برای برطرف کردن خطای سیستم از دیگر ویژگی های این ریل و واگن می باشد .

باید توجه داشت که در هنگام خرید مهم است که هم ریل و هم واگن از یک برند باشند .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ملیکا جان من خودم یک کسب و کار خونگی با کمک دستگاه سی ان سی آمل برش درست کردم و مقاله ای که نوشته بودی خیلی بهم کمک کرد ممنون.

البته من از این مقاله هم استفاده کردم اگه دوست داشتی مطالعه کن خیلی کامله و تکمیل کننده حرف های تو میشه.