من دو ماهی میشد یه روز درمیون به گلم آب میدادم تا میدیدم خشک شده خاکش سریع آبش میدادم گفتم تابستونه خشک نشه حالا که امروز دقت کردم دیدم تمومه پاجوشه هاش گندیده 😭😭😭😭کندمشون چون داشت به ساقه های دیگم آسیب میزد تروخدا کمک کنید اگه تجربه ای دارین بگین خوب میشه چی کار کنم خوب شه😭😭😭😭😭
💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
اره برگهاش خیلییی بلندن پرپشته اونایی که داره در میاد همشون گندیدن ؟یعنی میگی برگاشو بچینم؟
عزیزم نمیدونم چطوریه دقیق
ولی مال خودم بودهرچی زودتر یکی ازبرگای سالمشو قلمه میزدم تویه گلدون دیگه که ازدست ندمش
اون گلدون قبلی هم اونایی که گندیده دربیاربندازدوربنظرم وتایک ماه اب بهش نده
درضمن توی خاکش حتماکود بریز