2777
2789

من دو ماهی میشد یه روز درمیون به گلم آب میدادم تا می‌دیدم خشک شده خاکش سریع آبش میدادم گفتم تابستونه خشک نشه حالا که امروز دقت کردم دیدم تمومه پاجوشه هاش گندیده 😭😭😭😭کندمشون چون داشت به ساقه های دیگم آسیب میزد تروخدا کمک کنید اگه تجربه ای دارین بگین خوب میشه چی کار کنم خوب شه😭😭😭😭😭

خب عزیزم نابودش کردی سانسوریا ۱۰روزیباراب میخواد

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم خیلی کم 

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

بیچاره سانسوریا رو کشتی 

اخه ۱ روز در میون برای هیچ گلی خوب نیست و مضر هست براشون سانسوریا ۱۰ _۱۲ روز یه بار آب میخواد 

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊
چ کارش کنم خوب شه اصن خوب میشه دیگه 😭😭😭

اگه برگ سالم داره

قلمه بزن ازش دوباره 

اگه گندیده باشه نمیشه کاری کرد قیچی کن دوباره بکار .... اگه نه ریشه  داره خاکش عوض کن

اونایی که گندیده رو قیچی کنم ؟دوباره بکارم یا همشونو قیچی کنم دوباره بکارم؟

اره برگهاش خیلییی بلندن پرپشته اونایی که داره در میاد همشون گندیدن ؟یعنی میگی برگاشو بچینم؟

عزیزم نمیدونم چطوریه دقیق

ولی مال خودم بودهرچی زودتر یکی ازبرگای سالمشو قلمه میزدم تویه گلدون دیگه که ازدست ندمش

اون گلدون قبلی هم اونایی که گندیده دربیاربندازدوربنظرم وتایک ماه اب بهش نده

درضمن توی خاکش حتماکود بریز 

اونایی که گندیده رو قیچی کنم ؟دوباره بکارم یا همشونو قیچی کنم دوباره بکارم؟

اره اگه همش گندیده براشون بچین دوباره بکار ...البته باید خاکش طوری باشه که از زی آبش بره بسته نباشه خاکش باید برگ وسبک باشه