2777
2789

پشت کنکور نمون عزیزم نمون حتما انتخاب رشته کن تو هیچ جای دنیا یه سال کسی پشت کنکور نمیمونه نمون قربونت برم بدی دانشگاه میتونی انصراف بدی باز ولی نری اشتباه محض کردی🥹

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور نمون عزیزم نمون حتما انتخاب رشته کن تو هیچ جای دنیا یه سال کسی پشت کنکور نمیمونه نمون قربو ...

من امسال میرن دوازده پشت کنموری نیستم شما قبپل شدی؟؟ 

پشت کنکور نمون عزیزم نمون حتما انتخاب رشته کن تو هیچ جای دنیا یه سال کسی پشت کنکور نمیمونه نمون قربو ...

واقعا ... من سال اول میتونستم پزشکی ازاد بیارم ولی انتخاب رشته نکردم .... خیلی پشیمون ...الان دارم با سوابق تحصیلی انتخاب رشته میکنم هی  

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی
همبنو بگو، خب جز همین کنکور لعنتی راه دیگه ای نداریم که 

درصورتی بمونه که انگیزه ی خیلی بالایی داشته باشه و ناامید نباشه و خیلی خیلی بیشتر از سال قبل تلاش کنه .....

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی

داداشم امسال  دو هزار تجربی شد

روزی شش ساعت میخوند اما مفید میخوند کیفیت به کمیت ترجیح داده بود

الیته بعد عید تایم بیشتر میذاشت

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
وقتی رشته خوبی نیاورده چرا پشت کنکور نمونه؟ 

چون این پشت کنکور موندن هیچ جای دنیا نیست و عملا وقت تلف کردن میشه الان هیچ شناختی از رشته ها نداره میدونی اگه انتخاب رشته کنه احتمال اینکه راهش و استعدادش رو پیدا کنه چقدر زیاد میشه میاد محیط دانشگاه و بچه هایی که هر رشته ای رو خوندن حرف میزنه باهاشون آدم وقتی پشت کنکور میمونه که یا هیچ راهی نداره از لحاظ مالی واقعا تحت فشار شدید هست یا تو خونواشون همه آدمهای فرهیخته و درس خونه هستن و میدونه داره چی کار میکنه 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
درصورتی بمونه که انگیزه ی خیلی بالایی داشته باشه و ناامید نباشه و خیلی خیلی بیشتر از سال قبل تلاش کن ...

خب رتبش بد باشه و نتونه کلا بره دانشگاه ، چارش جز پشت کنکور چیه؟

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده