2777
2789
عنوان

بچم صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 77 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا پسرا تا بتونن با اشاره کارشونو پیش ببرن سمت حرف زدن نمیرن ولی وقتی شروع به حرف زدن کنن خیلی ز ...

پس یچیز طبیعیه خخخ

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

پسر خواهر شوهرم والله تا سه سالگي حرف نميزد، يكي از اشناهامون تا ٥ سالگي. الان هر دوشون بزرگ شدند و هيچ مشكلي ندارند. هنوز  وقت داره مطمئن باش تا دو سالگي  ميتونه كلمات رو تكرار كنه. ميبيني بعضي از بچه ها دير دندان ميارن، يا بعضي شون ديرتر راه ميرن يا ديرتر سبنه خيز ميرن، اينم مثل ايناست.

هفت سال ک خیلی دیره

دارم میگم نگرانیت الکیه حالا دوس داری دکتر ببرش دختر خواهر شوهرم تا دو سالگی فقط اشاره میکرد 

تا سه سالگی کلمات کمی بکار میبرد بهو از سه سالگی به بعد جمله های غلمبه سلمبه میگفت

بچه ها باهم فرق دارن 

راستی بچت پستونکی نبوده؟

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

عزیزم پسربزرگ من تقریبا تو۳سالگی ۵۰تاکلمه میگفت اما جمله نمیگفت وکلمه هاش ناواضح بودن ۴سالگی  ب ...

بنظرم تاثیر داره ولی نه قطعا

چون من همیشه برا بچه هام کتاب میخونم شعر میخونم حرف میزنم

حتی تا سوپری برم دایم دارم میگم این چیه اون چیه گل درختو...

دخترم ۸ ماهش بود تک وتوک کلمه میگفت و ادای کتاب خوندنمو در میاورد و بعدم قشنگ زبون باز کرد قبل دوسالگی شعر کتابا رومیخونداز حفظ برام و ...

ولی پسرم نه مثلا ۱۳ ماهش بود به دخترم دیکته میگفتم تکرار میکرد بابا و...

ولی تا دلش نخواد نمیگه

بدم میاد بهم میگن باهاش حرف بزن کتاب بخون براش

چون من کارمو انجام میدم ولی شاید وقتش نرسیده هنوز

این فقط مامان بابا میگه 😔😔😔پس تا دوسالگی صبر میکنم بحرف نیومد بعد میبرمش گفتار درمانی

دکترشنوایی سنجی بردیش؟ من از بدو تولد سه باربردم بهم میگفت تو۱ سالگی باید ۵تاکلمه بگه ولی خب درحد همون ماما بابا بود ...بعدش گفت بعد دوسال حتما بایدپیش گفتاردرمان برد ...اما میدونی چیه تجربه ای که کردم توگفتاردرمانی پسربزرگم و یکی ازکاربرا بالاتر گفتن اینکه وقتی با اشاره کارش راه بیوفته تنبل میشه وکلا زحمت حرف زدن نمیده به خودش مثلا توگفتاردرمانی میگفتن آب میخواد نده بهش بگو آب ، آب میخوای ؟ آب بدم بهت؟ بریم آب بدم بهت، آب بخور ، میبینی دقیقا اینطوری کلمه آب رو توچندتاجمله میگفت بعد میگفت بیا آب بخور آب بخور ببینم بگو آب آب 

پس یچیز طبیعیه خخخ

الان پسر دومیه دو سال و هفت ماهشه دیونم کرد از بس حرف میزنه قبل از خواب هر چی بلده رو تکرار میکنه و من تا چشام رو هم میفته تکونم میده تا بهش بگم آفرین🤣

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
حالا پسرمن یکسالشه اصلا نمی شینه .منم نگرانم. بردمشم دکتر. بچه شما کی نشست اسی جون؟

فک میکنم ۷ ماهگی عزیزم نشست اره وسط برج هفت نشست البته اوایلش یک متکا پشتش میزاشتم تا اخرای هفت خودش میشست دیگه

دکترشنوایی سنجی بردیش؟ من از بدو تولد سه باربردم بهم میگفت تو۱ سالگی باید ۵تاکلمه بگه ولی خب درحد هم ...

پس دوسالگی میبرم تکرار کلمه زیاد بکنم ببینم یاد میگیره

فک میکنم ۷ ماهگی عزیزم نشست اره وسط برج هفت نشست البته اوایلش یک متکا پشتش میزاشتم تا اخرای هفت خودش ...

من پسرمو تکیه میدم ب مبل یا پشتی میشینه ولی اینکه خودش دستشو بزاره زمین یوری بشینه نه نمیشینه. 

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
عزیزم اصلا مشکلی نداره بچه تون چون نگرانید گفتم همه بچه ها کمی تنبل شدن تو حرف زدن

باباش میگه تو خودت هیب میزاری رو بچه ای ک سالمه باشه بحرف میاد ولی میگم پس کی دیگه سال و نیمشه هنو بااشاره میفهمونه

بنظرم تاثیر داره ولی نه قطعا چون من همیشه برا بچه هام کتاب میخونم شعر میخونم حرف میزنم حتی تا سوپر ...

مهم اینه که‌ماتلاشمونو میکنیم دیگه عزیزم .. شوهرمنم همش بهم میگه اونهمه سربزرگه پول گفتاردرمانی دادیم توروخدابا این بچه کارکن مثل بزرگه دیرحرف نزنه ، من واقعا برای بزرگه هییییچی کمکی نکردم راه بیوفته طفلی،ولی برای کوچیکه تجربه شد بیشتر حواسم باشه ، الان با پسربزرگم انگلیسی کارمیکنم بلندبلند کلمه هارو میگم کوچیکه هم اهنگی تلفظش میکنه مثلا حروف انگلیسی دیشب میگفتم پسرکوچیکم چندتاییشو تکرارمیکرد 

پس دوسالگی میبرم تکرار کلمه زیاد بکنم ببینم یاد میگیره

آره عزیرم نگران نباش من اینقد ناراحت بودم میگفتم پسرم دیگه حرف نمیرنه اما همه بهم میگفتن اخرسراینقدحرف میزنه بهش میگی بچه یه دیقه ساکت شو ...درسته حرف زد اما خب طفلی پسرم چون یه چیزی میخواست نمیدونستم چی میخوادنمیتونستم حرف بزنه عصبی میشد جیغ میزد ۲سال ونیمش بود نگو دندونش عفونت کرده طفلی دندون دردشدید داشت وحشتناک گریه میکرد نمیدونستم چشه