2777
2789
عنوان

بچم صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 77 پست
قدیما دور بچه ها شلوغ بود بچه ها زود به حرف میومدن شما خودت هر روز باهاش حرف بزن  براش کتاب ب ...

خیلی صحبت میکنم مثلا هی میگم بگو اب بگو اب یا بگو بیا یکم نگام میکنه میخنده یا سرشو به یچیزی بند میکنه

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی
خیلی صحبت میکنم مثلا هی میگم بگو اب بگو اب یا بگو بیا یکم نگام میکنه میخنده یا سرشو به یچیزی بند میک ...

اصلا بگو بگو نکن

براش کتابهای دایره المعارف خردسالان بگیر

پر از تصاویر 

اسم تصاویر رو بگو 

بعدش ازش بپرس این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میگم نگرانیت الکیه حالا دوس داری دکتر ببرش دختر خواهر شوهرم تا دو سالگی فقط اشاره میکرد  ...

ن عزیز اصلا پستونک بهش ندارم ولی از ۹ ماهگی در روز یکی دوبار تو شیشه بهش چای و ابمیوه چیزی میدم

من پسرمو تکیه میدم ب مبل یا پشتی میشینه ولی اینکه خودش دستشو بزاره زمین یوری بشینه نه نمیشینه. 

اهان پسر من دندون دراوردنشو نشستنش زود بود راه رفتنش و صحبت نکردنش دیر شد

اهان پسر من دندون دراوردنشو نشستنش زود بود راه رفتنش و صحبت نکردنش دیر شد

منم پسرم از۴ ماهگی دندون دراورد الانم میگیره از مبل راه میره ۴دستوپام میره ولی نمیدونم چرا نمیشینه

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
اصلا بگو بگو نکن براش کتابهای دایره المعارف خردسالان بگیر پر از تصاویر  اسم تصاویر رو بگو&nb ...

این کارم عالیه ممنون از راهنماییت

منم پسرم از۴ ماهگی دندون دراورد الانم میگیره از مبل راه میره ۴دستوپام میره ولی نمیدونم چرا نمیشینه

نمیدونم بخدا من زیاد وارد  نیسم

این کارم عالیه ممنون از راهنماییت

راستی نمیدونم که اینی که میگم درسته یانه  ولی چندتا بچه از فامیلای نزدیکمونو دیدم ...مثلا پسربزرگ من زود ترازهمسناش دندون درآورد زودتر نشست زودتر راه افتاد یعنی ۹ماهگی راه میرفت ... اما پسر کوچیکم ۱۳ماهگی راه رفت و تقریبا نشستن ودندون دراوردنشم مثل بقیه بچه هاتو۷یا۸ماهگی بود ....دوتا ازبچه های فامیلمون هردو دخترهستن یکی از ۱۰ماهگی راه  افتاده الان دوسالشه دوسه تاکلمه میگه اما اون یکی ۱۷ماهگی راه افتاد ولی ازیکسالگی کلمه زیادمیگفت الان دوسالشه جمله های کامل وبلندمیگه من شنیدم میگن بچه ای که زودراه بیوفته دیرحرف میزنه ...درکل پسرایکم تنبل تشریف دارن 😉🤭

عزیزم پسردایی من کلا ننشست تایکسالگی ! دقیقا یکسالگی راه افتاد ...نگران نباش وقتی وسیله هارو میگیره راه میره یعنی استخونش سفته و مشکلی نداره 

ینی یکسالگی نشست؟

نه راه رفت یکسالگی هم نمیتونست بشینه تنهایی راه رفتنشم خنده داربود چون چهاردست وپاهم نرفته بود بلدنبود بشینه وچهارزانو  بلندبشه بعدا یادگرفت ...مطمین باش بچه شما تا قبل یسالگی میشینه 

نه راه رفت یکسالگی هم نمیتونست بشینه تنهایی راه رفتنشم خنده داربود چون چهاردست وپاهم نرفته بود بلدنب ...

ممنونم عزیزم انشاءالله نهایت تا یکسال تمامش بشینه.

ممنونم عزیزم انشاءالله نهایت تا یکسال تمامش بشینه.

ایشالا عزیزم خدا همه بچه هارو حفظ کنه حالا پسرمن ازمایشش مشکوک به تیروییده خییییلی غصه میخورم امروز قراره دوباره ببرمش آزمایش بده تادقیق بگن که تیرویید داره یا نه امیدوارم اشتباه شده باشه چون طفلی ازالان باید قرص بخوره 

ایشالا عزیزم خدا همه بچه هارو حفظ کنه حالا پسرمن ازمایشش مشکوک به تیروییده خییییلی غصه میخورم امروز ...

ای وای عزیزم. انشاءالله ک چیزی نیست و آزمایشش خوب باشه و سالم