2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار از دهان بیمارم قالب گرفتم بردم به استادم نشون بدم ازم پرسید ضدعفونی کردی من سوالو شنیدم ولی مفهومش رو درک نکردم

گفتم بله

بعد دستش گرفت 

همون لحظه فهمیدم اشتباه کردم ولی جرئت نکردم بهش بگم

:/

لایک نکنید🙂‍↔️

شغل ما بخور و بخواب است . 

این کار خیلی سخت است چون همش بلید بخوری و بخوابی وقت استراحت  نداری😞

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
شغلم خوابیدنه  بچه ها ما خوابِر ها برای اینکه لذت بیشتری از خوابیدن ببریم خیلی راز ها داریم&n ...

لایکککک

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
یبار از دهان بیمارم قالب گرفتم بردم به استادم نشون بدم ازم پرسید ضدعفونی کردی من سوالو شنیدم ولی مفه ...

من بچگی نمیدونستم ادرار یعنی چی

دکتر پرسید ادرادت فلان طوره؟؟

منم الکی گفتم اره 

و خلاصه دارو هایی نوشت ک کلا رفتم دست باد صبا🙃😐

(:
من بچگی نمیدونستم ادرار یعنی چی دکتر پرسید ادرادت فلان طوره؟؟ منم الکی گفتم اره  و خلاصه دار ...

🤣