2777
2789
عنوان

قصد ازدواج ندارم لطفا جواب بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسافرت خارج از کشورم رفته ولی قصدش ازدواج نبوده دوستت؟

خب قرار نيست هو مسافرتك باهم تماس جنسي داشته باشن كه اتفاقا هركدومشون هتل اتاق جداگرفته بودن 

دختره چی دختره هم مایه داره حتما؟؟ ببخشیدولی این حرفابرای من غیرباور

چرا غير باور اخه باهم فتميل دورن دختره هم از نظر تحصيلات هم از نظر مالي خوبه واي پسره بهتره

خب قرار نيست هو مسافرتك باهم تماس جنسي داشته باشن كه اتفاقا هركدومشون هتل اتاق جداگرفته بودن 

اصلا باور پذیر نیست باید احساساتی باشه که باهم مسافرت رفتن منظور من رابطه جن سی نیست منظورم اینه دوستت چطور وارد این رابطه شده سفر رفته اما قصد ادامه رابطه نداشته با چ فکری رفته سفر حتما رفته طرفش رو بشناسه دیگه

حتی خارجیا ک انقدر آزادن سرویس گرون قیمت رو به عنوان هدیه بی منظور قبول نمیکنن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
باهم خارج رفتن ؟؟؟؟  بعد اونجا فقط به همدیگه نگاه کردن ؟؟؟  منظورم اینه که رابطه هم دارن ؟ ...

ديگه من نميدونم ولي ميگفت هتل اتاق جدا گرفته بوديم فقط براي تفريح ميرفتيم باهم 

چرا غير باور اخه باهم فتميل دورن دختره هم از نظر تحصيلات هم از نظر مالي خوبه واي پسره بهتره

والابرای ماهرچی میادیه مشت خسیس گداگشنه میادمیخوان ماواسشون خرج کنیم دستمون توجیبمون باشه واسه پسره خرج کنیم😐 

معلومه که تخیولیه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره