2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد ماه عسل با ما بیاد کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 78 پست
نه من اگه بخوان بیان میگم خودتون برین من نمیام یعنی من تا اخر عمرم نمیتونم یک سفر دوتایی برم همچین ح ...

دیگ اون بستگی ب شوهرت داره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی به این نداره ‌که توی یک ساختمون هستین یا نه  منم با مادرشوهرم توی یک ساختمون زندگی ...

برعکس مادرشوهر من که تا توالت با ما میاد و میگه برید خونتون هر دقیقه میام خونتون من دلم برایه پسرم تنگ میشه بیشتر حس میکنم اون زنشه تا من 

خیلی کار خوبی میکنی منکه ازدواجم سنتی بود و شوهرم گفت به من خونه کنار مادرم میگیرم ولی اهمیت ندادم م ...

اگ ب ضعیف بودنت ادامه بدی و تسلیم باشی و نقش قربانی رو بازی کنی دهنتو سرویس میکنن،قرار نیس همیشه کوتاه بیای و بزاری دیگران ب خواسته هاشون برسن،این زندگی مال توئه،خودت افسارشو در دست بگیر،از ضعیف بودن و سازشکاری دست بردار،دعوتت نمیکنم ب هار بودنا!!!! حرف من اینه،قوی باش و زیر بار چیزی ک دوس نداری نرو.

روی عزت نفست کار کن.

مامان بزرگ من ی زن سازشگر و ساکت بود،نابود شد،تباه شد،ب فنا رفت،توی زندگی مشترکش.

واقعا قربانی بودن یک فضیلت نیس.قوی کن خودتو.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
نه من اگه بخوان بیان میگم خودتون برین من نمیام یعنی من تا اخر عمرم نمیتونم یک سفر دوتایی برم همچین ح ...

خودت بلیط بخری دقیقه های اخر ،بگی کادو بابامامانمه بعد برید

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

شوهرش بدین ۴ تایی برید ماه عسل😩

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
وقتی این تاپیکها رو میخونم به خوم قول میدم ک قبل از  عقد کردن در مورد تمام این مسائل با طرف مقا ...

من نمیدونم تو معاشرتهای قبل ازدواج چی به هم میگن 

مثلا نمیفهمن بچه ننه ست و ادامه میدن؟ 

اصلا معاشرت میکنن؟

۴ ساله عروسی کردم هنوز ماه عسل نرفتم 🤣دیگه ماه عسلم نمیشه گذاشت اسمشو حالا بعد چهارسال میگه اگر خانوادم بیان میریم مسافرت تنهایی من جایی نمیام بگم در جریان باشی ..عزیزم پسری ک بچه ننس زندگی کردن باهاش بنظرم ی کفش آهنی میخاد و ی اعصاب زیادی 

خودت بلیط بخری دقیقه های اخر ،بگی کادو بابامامانمه بعد برید

متاسفانه شوهرم باهام یکی نیست میره گزارش میده ولی خوب نمیزارم اونا بیان واقعا از الان دارم حرص میخورم که اونا بخوان بیان

عزیزم ربطی به این نداره ‌که توی یک ساختمون هستین یا نه  منم با مادرشوهرم توی یک ساختمون زندگی ...

چقد مادرشوهرت خانم و باشخصیته!!!! دمش گرم.

واقعا بنازم همچین خانم باشخصیتی رو.

ان شاالله منم در آینده مادرشوهری مثل مادرشوهر شما نصیبم بشه.😊🌹❤️

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

استارترجون یه سوال ایا کیش میخوای توی این فصل بری تابستون ..میدونم بی ربطه سوالم ولی منم مبخوام برم خواستم بدونم توی تابستون کیش خوبه ؟؟؟تحقیق کردی؟؟

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
متاسفانه شوهرم باهام یکی نیست میره گزارش میده ولی خوب نمیزارم اونا بیان واقعا از الان دارم حرص میخور ...

اگ‌پس انداز داری بخر خودت، بعد ب شوهرت بگو کادوعه برا ماه عسله برید

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.