2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد ماه عسل با ما بیاد کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 78 پست
استارترجون یه سوال ایا کیش میخوای توی این فصل بری تابستون ..میدونم بی ربطه سوالم ولی منم مبخوام برم ...

منکه تابستون نمیخوام برم عزیزم بعد محرم عروسیمه که بعد عروسی میرم یعنی ماه مهر ولی من از الان دارم جوش میزنم از دست اینا

من نمیدونم تو معاشرتهای قبل ازدواج چی به هم میگن  مثلا نمیفهمن بچه ننه ست و ادامه میدن؟  ...

اکثرا خانمها ترس اینو دارن ک خواستگار بپره و شوهر نکنن!!!! بخاطر همین روی عیبهای طرف مقابل چشمشون رو میبندن و خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن تا رابطه ب سرانجام برسه و از هم نپاشه.

همه ی این بلاها رو عزت نفس پایین و  ترس از تنهایی و ترس از دست دادن سر ما خانم ها میاره

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ایشون ریشه ایه هنوز بند نافشو از مادرش نبریدن

شکاک هم که هست

میشه خواهش کنم رو انتخابت بیشتر فکر کنی؟ 

زندگی با مرد شکاک و کسیکه بهت بی اعتماده جهنم میشه برات 

مادرشو اورده کنار خودتون که میره سر کار خیالش راحت باشه از تو؟

برعکس مادرشوهر من که تا توالت با ما میاد و میگه برید خونتون هر دقیقه میام خونتون من دلم برایه پسرم ت ...

چند وقت عروسی کردی

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
اکثرا خانمها ترس اینو دارن ک خواستگار بپره و شوهر نکنن!!!! بخاطر همین روی عیبهای طرف مقابل چشمشون رو ...

شوهر نکردن بهتر از ازدواج با ادم مساله داره

ایشون تو تاپیکهای قبلش گفته شوهرم بهم بی اعتماده 

بعد بهس گفتن به هم بزن میگه زن باز و معتاد نیست 

نمیدونم خدا بهترینا رو سر راه همه مون قرار بده

ولی زندگی با ادم شکاک و بچه ننه خیلی خیلی عذاب اوره

منکه تابستون نمیخوام برم عزیزم بعد محرم عروسیمه که بعد عروسی میرم یعنی ماه مهر ولی من از الان دارم ج ...

تا قبل عروسیت حساااااابی روی عزت نفست کار کن.

بهم درخواست دوستی بده تا آیدیمو بت بدم توی تل برات دوره های سوده هروی رو بفرستم.با این وضع توی زندگی مشترکت له و لورده میشی

اکثرا خانمها ترس اینو دارن ک خواستگار بپره و شوهر نکنن!!!! بخاطر همین روی عیبهای طرف مقابل چشمشون رو ...

اخه شوهرم واقعا خوبه و هیچ بدیی دیگه غیر این مورد نداره منم واقعا خانواده پولداری نداشتم و بی عزت نفس بودم گفتم چه بهتر از این مورد الانم از شوهرم چندان ناراضی نیستم

شوهر نکردن بهتر از ازدواج با ادم مساله داره ایشون تو تاپیکهای قبلش گفته شوهرم بهم بی اعتماده  ...

آره موافقم باهات کاملا

خیلیام عیباشون بروز نمیدن ک

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
مشکل ایشون ریشه ایه هنوز بند نافشو از مادرش نبریدن شکاک هم که هست میشه خواهش کنم رو انتخابت بیشتر ...

تازه میگه تو خونه دوربین میزارم که دزد نیاد خونه منم که بدم میاد از این کارش یا اینکه با ۲۱سال سن میگه اجازه بیرون رفتن نداری و باید با مادرم بری یا خودم 😞

متاسفانه شوهرم باهام یکی نیست میره گزارش میده ولی خوب نمیزارم اونا بیان واقعا از الان دارم حرص میخور ...

راه برگشت نداری؟ یعنی چاره ای جز ادامه ی راه با این ادم نداری؟

چشماتو باز کن دختر خوب 

ببین داره هی بهت الارم میده

شکاکیش بهت 

بچه ننه بودنش

انتقال دادن حرفها به مادرش 

اینا هر کدوم یک‌گره ی کوره تو زندگی مشترک 

من ده ساله ازدواج کردم از سر سیری و بی تجربگی حرف نمیرنم 

خیلیام عیباشون بروز نمیدن ک

اگه خانمها واقعا دنبال شناخت باشن و یکم زرنگ باشن خیلی خوب میتونن نشونه ها رو تشخیص بدن،یه آدم هرچقدرم ک پنهون کنه خود واقعیشو ،بازم یه جاهایی از دستش در میره و خودشو لو میده.

مساله اصلی اینه ک خانمها خودشون رو ب خواب زدن.

تازه میگه تو خونه دوربین میزارم که دزد نیاد خونه منم که بدم میاد از این کارش یا اینکه با ۲۱سال سن می ...

خیلی خیلی ازت میخوام جدی تر بهش فکر کنی 

این ازوناست که ممکنه در خونه رو هم روت قفل کنه 

معمولا ادمایی که خودشون راهو کج میرن به بقیه مشکوکن

شوهرتو نمیدونم حالا 

ولی لطفا خواهشا تا پای بچه به میون نیومده بیشتر به ادامه ی رابطه ت باهاش فکر کن 

من تو یک رابطه ای بودم ۱۲ سال قبل با ادم مریض شکاک بد دل 

تو چند ماهی که باهاش بودم پیر شدم

خدا بهم رحم کرد اومد بیرون ازون رابطه