2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد ماه عسل با ما بیاد کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 78 پست
یک کلام حرفت و به کرسی بنشون  بگو یا دوتایی یا اصلا دیدی نمیشه نرو چه مسافرتی باید کوفتت بشه

ارا مگه همین کارو بکنم و به اونا چیزی نگم بلیط زود بگیرم وسیله جمع کنم دقیقه ۹۰به اونا بگیم میخوایم بریم ماه عسل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدست مادرشوهرت خندم گرفت به شوهرت بگو اگه مامانشوبیاره توهم مامانت وخانوادتم باخودت میاری بگوحالایکدفعه دوتایی بریم دفعه دیگه بامامانت میریم(البته این آخری دروغه ها) 

درخواست دوستی نده که به هیچ وجه قبول نمیکنم پس برای خودت ارزش قائل باش ودرخواست نده
عزیزم منم ماه عسل اومدن باهامون...منم وقتی دیدم ول کن نیستن اومدن زنگ زدم پدر مادرم و داداش کوچیکم ا ...

نه من اگه بخوان بیان میگم خودتون برین من نمیام یعنی من تا اخر عمرم نمیتونم یک سفر دوتایی برم همچین حقیو ندارم 😔ولی خیلی میترسم پیله کنن بیان اخه خودشوننو میچسبونن

ماه عسل اونی نبود که زن و شوهر میرفتن؟الان ورژن جدیدش اومده؟

الان خوب شده دور ما ک ماه عسل با ایل و تبار میرفتن اگ تکی میخواستن برم یه ایلی گله منده میشدن😐🤣🤣🤣

من نمیدونستم ماه عسل چیه فک میکردم یه مسافرت مث همیشه تا وقتی ازدواج کردم🤣رفتم ماه عسل

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
نه من اگه بخوان بیان میگم خودتون برین من نمیام یعنی من تا اخر عمرم نمیتونم یک سفر دوتایی برم همچین ح ...

ن اینطورم نیست..من چند بار خواستیم مسافرت بریم اتفاقا مادر شوهرم می‌گفت برین ولی موقعیت خراب میشد کنسل میشد سفر...شوهرم میگ دوست دارم شلوغ باشه سفر برام

چقدر بعضی مادر ها بی فکرن  چرا آخه باید با شما بیاد  تنها هم باشه دلیل بر این نیست که هر ...

دقیقا اونم عید بردشون قشم یعنی هر سال میبردشون ولی من میگم ماه عسلو نیان که یک خاطره خوب تا اخر عمرم داشته باشم خونشو که به ما چسبوند دقیقا تو یک ساختمون کنار هم اونم نه طبقه بالا یا پایین 😔

ن اینطورم نیست..من چند بار خواستیم مسافرت بریم اتفاقا مادر شوهرم می‌گفت برین ولی موقعیت خراب میشد کن ...

دقیقا شوهر منم دوس داره شلوغیو بر عکس من که دوس دارم تنهایی برم شایدم از بس دوتایی منو نبرده اینجوری شدم

وقتی این تاپیکها رو میخونم به خوم قول میدم ک قبل از  عقد کردن در مورد تمام این مسائل با طرف مقابل گفتگو کنم تا بعدش نخوام دچار جنگ اعصاب و روان بشم.

تاپیکهای نی نی سایت واقعا عبرت آموزه.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
دقیقا شوهر منم دوس داره شلوغیو بر عکس من که دوس دارم تنهایی برم شایدم از بس دوتایی منو نبرده اینجوری ...

منم تنهایی رو خیلی دوست دارم...سر این مسله کوتاه بیا حالا با شوهرت حرف بزن بگو من ک مامان رو دوست دارم ولی دلم میخواد ماه عسل تنها باشیم اصلا ماه عسل مال زن و شوهر یکم صحبت کن شاید خام شد

دقیقا اونم عید بردشون قشم یعنی هر سال میبردشون ولی من میگم ماه عسلو نیان که یک خاطره خوب تا اخر عمرم ...

تو زن ضعیفی هستی،فقط همینو میتونم بگم.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
وقتی این تاپیکها رو میخونم به خوم قول میدم ک قبل از  عقد کردن در مورد تمام این مسائل با طرف مقا ...

خیلی کار خوبی میکنی منکه ازدواجم سنتی بود و شوهرم گفت به من خونه کنار مادرم میگیرم ولی اهمیت ندادم میترسم دخالت زیاد بکنن تو زندگیم

دقیقا اونم عید بردشون قشم یعنی هر سال میبردشون ولی من میگم ماه عسلو نیان که یک خاطره خوب تا اخر عمرم ...

عزیزم ربطی به این نداره ‌که توی یک ساختمون هستین یا نه 

منم با مادرشوهرم توی یک ساختمون زندگی میکنم چون بعضی اوقات قندش میفته اگر کسی به دادش نرسه میره کما 

بولی بنده خدا نه با ما جایی میاد 

نه توقع داره 

اون به فهم و شعور شخص نگاه میکنه 

من روزها تا بعدازظهر تنهام اون موقع ها میاد وقتی همسرم خونه است اصلا نمیاد میگه شما جونید یا کار دارین یا صحبتی یا میخواین برین بیرون من مزاحم نمیشم