2777
2789
عنوان

کمکک

65 بازدید | 10 پست

ی پسرخ هس میخاد باهاش رل بزنم و واقعا نمیدونم چیکار کنم عقل و منطق میگه ن ولی دلم میگع اره ۱۵سالمه و تا حالا تجربه نداشتم  و پسره انگار واقعا دوسم داره ترو خدااا گزارش نزنین دو دلم

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

بلاکش کن 😐

یا خودت بهتر میدونی 

دوستش‌دارم‌بزرگی‌اش‌را🙈💚سکوت‌وعظمتش‌را🥺💋خدارامیگویم😍🤩بودنش‌عادت‌است‌مثل‌نفس‌کشیدن🤤🤍عشق‌رازی‌است‌که‌تنهاباخدابایدگفت🥰💙اوست‌ازپدرپناهنده‌تر😍✨وازمادرمهربانتر👸🏻💕پس‌کارهایت‌رابه‌اوبسپار🙂🥀چون‌اوبنده‌اش‌راناامید‌نمیکند🥺💋خدابرای‌بنده‌اش‌کافیست🙈💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت مشکل ندارن؟

از کجا فهمیدی دوست داره؟

چند سالشه؟

چقدر درموردش اطلاعات داری؟

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
خانوادت مشکل ندارن؟ از کجا فهمیدی دوست داره؟ چند سالشه؟ چقدر درموردش اطلاعات داری؟

خانوادم نمیدونن  باهاش قهر کردم خود زنی کرده بود همون دوستشم میگف دوست داره ۱۶ سالشه  اطلاعات زیادی ندارم 

با دوستش چن وقت فقط چت میکردم قصش طولانیه

خب یعنی تو فضای مجازی آشنا شدید؟

از همبن الان میگم ردش کن بره 

بشین درستو بخون به چه چیزایی فک میکنی 

ولش کن بابا

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
خانوادم نمیدونن  باهاش قهر کردم خود زنی کرده بود همون دوستشم میگف دوست داره ۱۶ سالشه  اطلا ...

پس اصلاااا باهاش نباش ردش کن حتماااا

جفتتون خامید

خب یعنی تو فضای مجازی آشنا شدید؟ از همبن الان میگم ردش کن بره  بشین درستو بخون به چه چیزایی ف ...

ن چن بار از دور دیدمش ینی ب عقل و منطق عمل کنم؟

ن چن بار از دور دیدمش ینی ب عقل و منطق عمل کنم؟

بله 

بازم خودت میدونی 

ولی خیلی کوچیکه پسره 

جفتتون از درس میوفتید 

بزار ۲۰ سال به بعد