2777
2789

مردیم انقد همه اومدن مشکلا گفتن 

یکم از خوبیاشون بگید 

از محبتاشون☺

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اخلاق 

با درک 

خاله زنک نیست 

پشتمه همیشه 

دست دلباز 

مهربون 

عشق.من#   

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

همی ک نیستش خودش خوبه 🙁🥺

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

امید و قوت قلب رسیدن ب تمام هدف ها و باور هام هست   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بامن مهربونه کلا ندیدم صداش از یه حدی بالاتر بره حتی تو عصبانیت توهین نمیکنه  خوش اخلاق، حامیه

چه خوب 😊

امید و قوت قلب رسیدن ب تمام هدف ها و باور هام هست    

امیدت فقط به خودت خدات باشع گلم 

فراموش نکن اونم خدا برات فرستاده☺☺☺ 

امیدت فقط به خودت خدات باشع گلم  فراموش نکن اونم خدا برات فرستاده☺☺☺

خدا ک  جایگاهش بخصوص هست 

اما توی زندگی من فقط پدرم و همسرم تمام تکیه گاهی هستن  که دارم بعد از مادرم 

اگر همسرم نبود توی این نقطه از زندگیم ک الان هستم بدون شک نبودم و توی دوران  افسردگی خودم دست و پنجه نرم میکردم   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.