2777
2789
عنوان

همسرم خونه بابامینا نمیاد اگر هم میاد خیلی غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 42 پست
بگو گور بابات و تنها برو مگه حودت پا نداری که اون دنبال خودت راه میندازی اگه نزاش تنها هم بری اومد ...

جالبه تنها میرم انگار نه انگار.... انگار از خداشه تنها باشه و اینکه بعضی اوقات بهش بر میخوره یه چندتا متلک هم بارم میکنه 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری شوهر منم همین طوره دلم ازش شکسته هیچ جایی باهام نمیاد خودم میرم بیشتر دیگه توگوشیم اسمش رو آ ...

چندباری تنها رفتم خونه پدرم... خوشش اومده بود... ایندفعه برای تعطیلات بهش گفتم بیا بریم گفت تو برو من نمیام منم چون نیومد از سر لجبازی نرفتم که اینجور به خواستش نرسه.... حتی برادرم زنگ زد بریم باهم مسافرت بهوونه اورد گفت من کارامو نکردم... میخواست من تنها برم... منم نرفتم 

پدر منم اینجورن،مادرم نقطه مقابل...عاشق گردش و تفریح بعد یه عمر زندگی هنوز باهم اختلاف دارن و البته ...

هیچوقت این دو مدل آدم نمیتونن کنار هم زندگی کنن و هیچوقت از هم راضی نیستن... کاش اول تیپ شخصیتی هارو میشناختم و بعد ازدواج میکردم

چندباری تنها رفتم خونه پدرم... خوشش اومده بود... ایندفعه برای تعطیلات بهش گفتم بیا بریم گفت تو برو م ...

من بودم می رفتم هیچ جا باهام نمیومد دیگه خانوادم عادت کردن دعوتش کردیم گفتن بیا اما ماشین جا نبود بهش تعارف نکردیم توهم بیا عروسی خواهرم یه شهر دیگه افتاد شش ساعت دور بود خودم باپدرم اینا رفتم بزور توماشین جاشدیم بعد که اومدم میگه دلم می خواسته بیام اونجا کلی عکس گرفتم خیلی افسوس می خورد چرا اتوبوس نگرفتیم منو شوهرم با اتوبوس بریم 

منم تا حرف میزنم میگه تو بخدا مشکل داری... فکرشو کن اینهمه سختی... اینهمه با همه چیزشون بسازی نمیگن ...

اتفاقا اینا مشکل از خودشونه خودشون بیمارن . ولی دست پیش میندازن طرف مقابلو محکوم میکنن

اتفاقا اینا مشکل از خودشونه خودشون بیمارن . ولی دست پیش میندازن طرف مقابلو محکوم میکنن

مشخصه که سالم نیستن... من عاشق ورزشم ولی اصلا همسرم تحرک نداره 

جالبه تنها میرم انگار نه انگار.... انگار از خداشه تنها باشه و اینکه بعضی اوقات بهش بر میخوره یه چندت ...

چون دست پیش نمیگیری طلبکارش بشی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

جالبه تنها میرم انگار نه انگار.... انگار از خداشه تنها باشه و اینکه بعضی اوقات بهش بر میخوره یه چندت ...

همه قرار نیست اونجوری ما مخواییم باشن ولی تو نباید مانع اون بشی و بزور با خودت همراهش کنی اونم نباید مانع تو بشه بزور ببرتت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹