اصلا با علاقه مهمونی نمیاد حتی سمت فامیل خودشون هم همینطوره... ولی سمت فامیل من میاد همش رو اعصابم میره همش غر میزنه... اخلاقش باهام عوض میشه باهام سرد میشه... من خیلی دلم میخواد برم پیاده روی هروز... ولی وقتی باهام میاد همش غر میزنه اصلا نمیذاره لذت ببرم... خرید میریم همش غر میزنه... دیگه کم اوردم... هرموقع میگم سر این مسایل ازت ناراحتم میگه روانی هستی
کاش جامون عوض میشد من دلم میخواد تنها برم بازار تنها برم خونه بابام ولی نمیزارن میگه هرجای یک باهمم ...
نمیدونم چرا حد تعادل وجود نداره... برای من این کابوس شده شبا با اشک و گریه و تنفر از جام پا میشم که چقدر تنها باشم... چقدر تو کافه ها... تو پیاده روی تو بازار.... مگه ازدواج نکردم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا حد تعادل وجود نداره... برای من این کابوس شده شبا با اشک و گریه و تنفر از جام پا میشم که ...
او خوشبحالته پس نه والا برامن خسیسم هست پول کافه ایناهم نامیده😐تاحالاهم کافه منو نبرده برو حال کن بابا توهم بخدا اشتباه میکنید خودت براخودت حال کن کاش من جای تو لودم
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
عزیزم خودم دستم تو جیبه خودمه.... سال به ماهم نمیپرسه پول داری یا نه 😢
اخه این حتی نمیزارن خودم کارکنم پول دربیارمم طلاهای خونه پدرمم برده گذاشته تو گاوصندوق کلیداشم برده باخودش
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
شوهر من هرررربار ک بیرون بریم کوفتم میکنه انقد که غر میزنه بهونه میاره ... تا چیزی میگم میگه روانی ...
منم تا حرف میزنم میگه تو بخدا مشکل داری... فکرشو کن اینهمه سختی... اینهمه با همه چیزشون بسازی نمیگن روانی هستی که با نداری ما ساختی.... اینجور موقعها انگ روانی میزنن