2777
2789
عنوان

همسرم خونه بابامینا نمیاد اگر هم میاد خیلی غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 42 پست
کاش جامون عوض میشد من دلم میخواد تنها برم بازار تنها برم خونه بابام ولی نمی‌زارن میگه هرجای یک باهمم ...

نمیدونم چرا حد تعادل وجود نداره... برای من این کابوس شده شبا با اشک و گریه و تنفر از جام پا میشم که چقدر تنها باشم... چقدر تو کافه ها... تو پیاده روی تو بازار.... مگه ازدواج نکردم😢

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
شوهر من همینکه از در بیاد تو شروع میکنه غرغر غر چرا پوشک بچه خیسه چرا رفتی بیرون استوری گذاشتی که بق ...

باورم نمیشه این همه روی اعصابه😬خدا بهت صبر بده 😕 من شوهرم گاهی متلک میندازه واقعا بهش اجازه همینم نمیده... ولی خیلی غر میزنه بیرون خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف نمیزنم چون اون خصلتش همینه اگر چیزی بگم دیگه نمیاد کلا هر چمد اخرین بار بهش گفتم نباید ب شوهر ...

تا باهاشون حرف میزنی قطع رابطه هارو مستحکم تر میکنن😐🤦🏻‍♀️

نمیدونم چرا حد تعادل وجود نداره... برای من این کابوس شده شبا با اشک و گریه و تنفر از جام پا میشم که ...

او خوشبحالته پس نه والا برامن خسیسم هست پول کافه ایناهم نامیده😐تاحالاهم کافه منو نبرده برو حال کن بابا توهم بخدا اشتباه میکنید خودت براخودت حال کن کاش من جای تو لودم

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
اگه راهکار دیگه ای داری انجام بده.همه تلاشتو بکن. من حدود ۱۰ سال تلاش کردم که روابط بهتر بشه ولی نشد ...

منم الان رسیدم به این نتیجه... ولی ازبس تنهام همه جا حسرت به دلم مونده... مگه چقدر عمر میکنیم

او خوشبحالته پس نه والا برامن خسیسم هست پول کافه ایناهم نامیده😐تاحالاهم کافه منو نبرده برو حال کن ب ...

عزیزم خودم دستم تو جیبه خودمه.... سال به ماهم نمیپرسه پول داری یا نه 😢

باورم نمیشه این همه روی اعصابه😬خدا بهت صبر بده 😕 من شوهرم گاهی متلک میندازه واقعا بهش اجازه همینم ...

من دیگه از یه موقعی تصمیم گرفتم نبینمش دیگه انگار وجود نداره تا جدا بشم برم برا خودم زندگی کنم 🙏

عزیزم خودم دستم تو جیبه خودمه.... سال به ماهم نمیپرسه پول داری یا نه 😢

اخه این حتی نمی‌زارن خودم کارکنم پول دربیارمم طلاهای خونه پدرمم برده گذاشته تو گاوصندوق کلیداشم برده باخودش 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
من دیگه از یه موقعی تصمیم گرفتم نبینمش دیگه انگار وجود نداره تا جدا بشم برم برا خودم زندگی کنم 🙏

نمیدونم واقعا شاید زندگی انقدر سرد بشه که حس کنیم واقعا بهم نیاز نداریم

اخه این حتی نمی‌زارن خودم کارکنم پول دربیارمم طلاهای خونه پدرمم برده گذاشته تو گاوصندوق کلیداشم برده ...

وااای باورم نمیشه... چرا ماها انقدر باید تحمل کنیم 😕😐

بگو گور بابات و تنها برو مگه حودت پا نداری که اون دنبال خودت راه میندازی

اگه نزاش تنها هم بری اومد غر زد بگو منکه گفتم تنها میرم دیگه دهنت ببند حالا که اومدی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شوهر من هرررربار ک بیرون بریم کوفتم میکنه‌ انقد که غر میزنه بهونه میاره ... تا چیزی میگم میگه روانی ...

منم تا حرف میزنم میگه تو بخدا مشکل داری... فکرشو کن اینهمه سختی... اینهمه با همه چیزشون بسازی نمیگن روانی هستی که با نداری ما ساختی.... اینجور موقعها انگ روانی میزنن