2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنید...

138 بازدید | 16 پست

۱۵ ام قرار بود پریود بشم نشدم هنوز تقریبا این چند ماه پریودی منظمی داشتم جلو گیری هم داشتیم ولی خب هنوز نشدم دو روزه زیر دلم و کمرم درد میکنه امروز دردش بیشتر شده ولی خبری نیست  احتمال بارداری هست؟؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تست بزن.ولی احتمالش کمه اگه جلوگیری داشتی.امکان داره عفونتی شده باشه رحمت.به هرحال بعضی ماهها بخاطر مصرف دارو خاصی.یا استرس یا هرچیزی امکان جلو یا عقب افتادن هست

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
یه تست بزن.ولی احتمالش کمه اگه جلوگیری داشتی.امکان داره عفونتی شده باشه رحمت.به هرحال بعضی ماهها بخا ...

نمیدونم والا قبلا درد نداشتم دارو هم مصرف نمیکنم میخوام باردار بشم ولی از ماه ابان و آذر به بعد 

نمیدونم والا قبلا درد نداشتم دارو هم مصرف نمیکنم میخوام باردار بشم ولی از ماه ابان و آذر به بعد  ...

ترشح نداری خودت شک نداری به عفونت.برامن حتی مسافرتم تاثیر میزاره رو دوره هام

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
ترشح نداری خودت شک نداری به عفونت.برامن حتی مسافرتم تاثیر میزاره رو دوره هام

چند ماه پیش ترشح بو دار داشتم و خارش گفتن سیر خوبه انجام دادم خوب شد کلا این ماه اصلا علائمی یا خارشی چیزی یا ترشح نداشتم هیچی

تواین سایت یه تعداد معدودی پسر هستن که خودشونو جای دختر جا زدن. من چون پسر هستم از طریق پیاماشون متو ...

کاملا درسته .. بدبختای خاله زنک . خب بگو مث آدم بگو پسر هستم چ کاریه آخه !! و اغلب هم بچه سال هستن .

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏