2777
2789
عنوان

هرکی شوهر داره بیاد تو ....♡♡♡♡♡

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست
اره پفک میخوریم انگشتهای همو لیس می‌زنیم🤩 شوشوی من خیلی مهربونه یه روز یه مورچه رفت زیرپاش له شد ت ...

جلل خالق😐😂

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

اگر خیانت نباشه یا دروغ و پنهون کاری دوسش داشتم ولی هر موقع از سرکار میاد بغل و بوس هست فقط تو زندگیم یک پنهون کاری ازارم میده دلم صاف نمیشه والا بد نیس اخلاقش تو خونه خداشکر و تشکر هم میکنم چون واقعا مرد کاریه

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی دوسش دارم. وقتی از کار میاد اگه صبحکار بوده .در و وا میکنم بغلش میکنم بوسش میکنم‌ واسش چایی و میوه میزارم. گاهی ماساژش میدم. واسش ابلیمو میارم ک خنک بشه اخه اینجا هوا گرمه. وقتی هم که شبکارع صبح ک میاد  پامیشم صبحانه آماده میکنم باهم میخوریم دوباره میخابیم تا .نهار ک پاشم غذا درست کنم.اونم خیلیمواقع صبحانه اماده میکنه بیدارم میکنه. خیلی کمکم میکنه تو خونه.

شوهر منم رفیق بازه منو گذاشته خونه مادرش و رفته با رفیقاش ، فردام کلا با اوناس😕

وای دقیقاااااا مثل من 

خیلی خیلی برام سخته این همه گدشته هنور عادت نکردم بخدا 

الان محرمه میگم اشکال نداره روزای عادی یا خونه مادرشوهرمم یا خونه مادرم اون قهوه خونه بازی مافیا میکنه تا نصف شب ..

یهو میبینی ۴.۵ صبح میاد خونه 

هرکاری هم بگی کردم ..آروم گفتن داد و بیدار کردم 

همین کارارم مادرشوهرم کرده اما رفیق بازه آدم نمیشه 

خیلی کلافه شدم خیلی 

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
خیلی ب خانومای دیگه احترام میزاره مخصوصا خانومایی ک حجاب و اینا رعایت نکنن دیگه بیشتر

برای من جلو خودم سنگین رفتار میکنه فیلم بازیه خودم میدونم 

دارم عذاب میکشم نه دلم نه زندگیم هیچ کدوم آرامش ندارن 

انگار توی شوک بزرگ هستم که نمیتونم هضمش کنم

برای من جلو خودم سنگین رفتار میکنه فیلم بازیه خودم میدونم  دارم عذاب میکشم نه دلم نه زندگیم هی ...

عزیزم فقط بیخیال باش زیادی بهش فکر نکن ما چه حرس بخوریم چه نخوریم مردها کار خودشون میکنن تا میتونی به خودت برس. من یه مدته که زیاد اهمیت نمیدم چون اینجوری فقط خودمو داغون میکنم