2777
2789

تو عروسی ها ی جور ایرادات همش میگیره ،امروزم بیدار شدیم بریم هییت ،من معمولا مرتبم و آرایش دارم،ولی بی حجاب نیستم.امروز در حد ضد آفتاب و ریمل و ی هاله از رژ ک بیروح نباشم،مانتو بلند و موهامو بالا جمع کردم ک بیرون نیاد،خاستیم بریم بیرون همش غر غر ک این چ سرو شکلیه،خلاصه تو ماشین دور زد و رفتیم خونه،تا شب..

خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل خانوادم تو‌پارک نشسته بودن و نذری برده بودن اونجا پخش کنن،پارکه شده محل دختر پسرها و خیلی ها بی حجاب،ولی جایی کدخانواده من نشسته بودن ته پارک و تاریک،من رو گذاشت تو پارک و رفت سمت هییت ها

ب نظرم اخلاقش ح دستت اومده برا همین دوتا لباس بیار بگو کدوم خوبه ؟ اونم یکی رو می‌گه ،،،یع رژ بیار بگو کدوم رو بزنم ،اونم‌نمبگه نزن یکی رو انتخاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنهه ،خلاصه بهونه دستش نده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یهو نیم ساعت بعد با عصبانیت بهم زنگ زد،چون پارک خیلی شلوغ بود پیدام نکرده بود،جلو مادرش آنقدر غر زد،ک اونایی ک میان پارک آدمای درستی نیستن،اینجا چ جاییه،این چ عذادارییه

می‌گفت همه رفتن آرایشگاه و اومدن،امام حسین بذقران راضیی نیست،حالا خانواده من چادری هستن،بچه ها آنقدر جلو مامانش غر زد،منم چون حوصله دعوا ندارم سکوت کردم.میکفت این ک زنه‌منه و ادعاش میشه آرا بیرا کرده

من نمی‌دونم چرا آنقدر گیر میده،اینحوری بود،ولی خوب شده بود،دوباره بد شده،همه جا جو منفیش رو میبینه،میگفت اگه منم بیام بمونم اینجا زاغ بزنم معلومه کاری ب کار تو ندارم.میگم عزیزم تا صبح بمون

من نمی‌دونم چرا آنقدر گیر میده،اینحوری بود،ولی خوب شده بود،دوباره بد شده،همه جا جو منفیش رو میبینه،م ...

خودتم میگی از اول اینجوری بوده خب ادما عوض نمیشن

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
به چشمش میاد.میگفتی بزرگواری کن و این دفعه رو رد شو.

اصلا چرا اینجوریه؟ چرا همش چیزای منفی میبینه،ما اصلا تو پارک تو باغ این چیزا ک شوهرم می‌گفت نبودیم