2777
2789
عنوان

بارداری در سن چهل سالگی بیایین

620 بازدید | 21 پست

من ۴۰ سالمه، ۶ ماهه اقدام به بارداری کردم ولی خبری نیست. البته دوبار در ماه فقط رابطه داشتیم و تیروئیدم هم روی ۵ بود که الان نرمال شده اومده روی ۱

بنظرتون به مراکز ناباروری مراجعه کنم یا همین متخصص های بیرون؟ نمیدونم مشکل چیه. این هفته یه دکتر میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

مراکز ناباروری به شدت خرج میتراشن ولی به جاش تمام ازمایشات و سونوها و ...همه یه جا هست و لازم نی بگردی برا چیزی 

چند تا عیب داره چند تا خوبی هم داره ...

ولی من خودم اول رفتم رویش 

دیدم زیادی داره خرج میذاره گردنم 

در یک ماه دارو و سونو وازمایشات شد ۱۵ میلیون 

ماه بعد ۹ میلیون 

سال ۹۸ ۹۷ 

بعد دیگه رفتم دکتر بیرون 

فولوشیپ نازایی 

اخرم کلا ول کردم درمانو گفتم هرچه باداباد 

یه دفعه باردارشدم .

امیدوارم بهترینها نصیبت 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من بدبخت ۳۹ سالم و بچه ندارم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

چن ساله ازدواج کردی؟

ببخش اگه ناراحت میشی جوابمو نده ولی توی تاپیکها میبینم از همسرت راضی نیستی

چرا میخوای ازین ادم بچه داشته باشی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چن ساله ازدواج کردی؟ ببخش اگه ناراحت میشی جوابمو نده ولی توی تاپیکها میبینم از همسرت راضی نیستی چر ...

۷ ساله بله راضی نیستم کلا آدم سختگیری هستم میدونی من از هیچکس راضی نمیشم خودمم خیلی اخلاق سخت و بدی دارم فقط اون مقصر نیست

گناه من سادگی بود .
۷ ساله بله راضی نیستم کلا آدم سختگیری هستم میدونی من از هیچکس راضی نمیشم خودمم خیلی اخلاق سخت و بدی ...

خدا بهت آرامش بده انشاالله و دامنت رو سبز کنه عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم  مراکز ناباروری به شدت خرج میتراشن ولی به جاش تمام ازمایشات و سونوها و ...همه یه جا ...

خداروشکر که باردار شدین، قدمش مبارک باشه. واقعا اینقدر هزینه داره؟ چقدر گرون!!

میتونین اول متخصص برین و آزمایشهای روتین رو براتون بنویسه مثلا ذخیره تخمدان، بعد با توجه به نتیجه آز ...

ممنونم، انشالا این هفته برم ببینم چی میشه. ولی صبر ندارم. خدا کمک کنه

من بدبخت ۳۹ سالم و بچه ندارم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

همسر منم میل جنسی نداشت، تا اینکه تهدید به طلاق کردم ولی گفت دوستت دارم و بالاخره بزور ماهی دوبار نزدیکی داشتیم. بعد از چند سال... بنظرم اگه مشکلتون مشابه منه. تهدید به طلاق کنید شاید بخودش بیاد.چون وقتی رابطه طولانی میشه حتما یه دوست داشتنی هم بوده... امیدوارم خوشبختی و دلخوشی برات باشه