2777
2789

ما سه ماهه اومدیم تو این خونه دیروز رفتیم رو پشت بوم ی چیزی بشوریم دیدیم راه اب پشت بوم گرفته اب نمیره کلا شلنگ کرریم داخلش دیدیم نمیزه کلا زنگ زدیم لوله باز کنی گفت ۶۰۰رمیگیرم باز کنم ما ام گفتیم اگ ۶۰۰ بشه خوبه به صاحب خونه ام نمیگیم خودمدن پولشو میدیم دیگه اومدن فنر زدن ولی باز نشد گفتن احتیاج ب رسوب گیری داره گفتیم چ قدر میشه گفت ۴ میل ما دیدیم زیاده اخه ما ام هیچیم نریختیم داخلش ک لوله بگیره دیگ مجبور شدیم زنگ زدیم صاحب خونه گفتیم ماجرارو و گفتیم ما ام مواظب ببودیم بی احتیاطی نکرریم ک چیزی بره داخل لوله گفت میدونم کار بچه هلی مستاجر قبلیه بچه هاش مدام رو پشت بوم بودن گفت مشکل نداره من پولشو میدم بگو ریوب گیری کنه اونا ام انجام دادن یه تیکه سنگ و کلی اشغال مث دست عروسک و قاشق پلاستیکی و کش شلوار ازش اوند بیرون در کل ۳۵۰۰ ازمون گرفتن رفتن به نطرتون زیاد نگرفتن؟مامانم میگه نکنه دیدم دوتا زنیم ازمون زیاد گرفتن گفتن نمیدونم...لخه صاحب خونه ام گناه داره ۳۵۰۰ باید بده ب ما ما ام نداشتیم از کسی قرض گرفتیم

ما دیروز چاه ظرفشوییمون گرفته بود شوهرم مجبور شد بره اسید بگیره خودمون باز کنیم چاهو ولی کلی استرسشو دلشتم و بو هم خیلی بد میداد تا چند ساعت.دیگه این روزا زور برسی هست .وقتی صابخونت قبول کرده دیگه نگران نباش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵۰۰ نداشتین😳

حتی اگر داشتن هم وقتی, مقصر نبودن چرا باید بدن!!!

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.