2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم نمیدونم چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم طلاق بگیر ولی سکوت نکن تا اونم هار تر نشه ان شاءالله که زندگیتون رنگ آرامش بگیره

ممنونم انشالله نمیتونم حرفی بزنم چون زندگیم به زندگی ی نفر دیگه گره خورده اونم بیچاره ۴ تا بچه داره ازدواج فامیلی بوده از خدا میخوام بهش عقل بده درست بشه هرچند اگه سر تا پامو طلا بگیره قلبم آرون نمیشه 😭

من جای تو بودم با همون سری اول میذاشتم میومدم پیش مادرم انقد منت کشی و معذرت خاهی سخت میبخشیدمش تا دوباره تکرار نکنه شوهرت چون میدونه خیلی دوستش داری خیالش از بودنت راحته و هرجور میخاد باهات رفتار میکنه یجوزی باهاش رفتار کن ک با این اشتباهش ممکنه از دستت بده اینطوری بلکم حساب کار دستش بیاد

🦋نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🦋
من جای تو بودم با همون سری اول میذاشتم میومدم پیش مادرم انقد منت کشی و معذرت خاهی سخت میبخشیدمش تا د ...

اخه میدونه الان پدر و مادرمم مسافرت رفتن مشهد  دیروز راه افتادن فقط عمم اینجاست

کاربری دست دو نفره
اخه میدونه الان پدر و مادرمم مسافرت رفتن مشهد  دیروز راه افتادن فقط عمم اینجاست

زیارتشون قبول باشه در کل خاهر قشنگم خودتو دست کم نگیر تو سزاوار کتک خوردن و تحقیر شدن نیستی ن تنها تو بلکه همه افراد در جایگاهی نیستم ک این حرفارو بزنم ولی برای شخصیتت ارزش قائل شو بهش بفهون گناه نکردی ک عاشق شدی سعی کنه قدر بدونه وگرنه یروزی ازین عشق و محبت محروم میشه ک دیه دیر شده

زندگي منم هم دعواس اصلا ارامش ندارم اخه من همش كوووووتاه ميام شوهرم هارشده

وقتی مشکل رو میدونی و متوجه شدی از کوتاهی خودته چرا همچنان این اجازه رو بهش میدی؟؟یبار مث خودش رفتار کن تا بدونه بی زبون نیستی فقط احترام قائل شدی

وقتی مشکل رو میدونی و متوجه شدی از کوتاهی خودته چرا همچنان این اجازه رو بهش میدی؟؟یبار مث خودش رفتار ...

اين دفعه صداشو برد بالا فكر كرد من ميترسم گفت خاتوادم بيان بالا همه چي تمومه بمن گف حرو... نميشه كامل بگم چ حرفاي زشتي ك نزد

خانوادش اومدن باز داد و  بيداد كرد  اون جلو افتلد گفت من اينو نميخوام منم ب خانوادش گفتم بخاطر شما نرفتم پس بذارين برم خستت شدم از دستش نميتونم ديگ الانم مگ زمانه ي زدنه

الكي پدرش ترسوندش منو متقاعد كرد كه چرا ميخواي بري عصاب مادرتو خورد كني و....

قرار بود شوهرم ادم بشه كه بازم نشد

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
زیارتشون قبول باشه در کل خاهر قشنگم خودتو دست کم نگیر تو سزاوار کتک خوردن و تحقیر شدن نیستی ن تنها ت ...

به نظرت برم خونه عمم چون واقعا پشتمه میدونم شوهرمو ادم میکنه

کاربری دست دو نفره
اين دفعه صداشو برد بالا فكر كرد من ميترسم گفت خاتوادم بيان بالا همه چي تمومه بمن گف حرو... نميش ...

یمدت برو پیش خانوادت بمون و سعی کن فکرشو نکنی و حواستو ب چیزای خوب پرت کنی شاید این دوری ب صلاح جفتتون باشه تا با فکر باز تصمیم بگیری