خانمبانو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 322 عنوان از خدا میخواهم حتی یه روز منو مریض نکنه😭 205 بازدید | 8 پست شوهرم زبون تندی داره همه به خاطر زبونش ازش فرار میکنند بعدش زود پشیمون میشه ولی وقتی دل آدم میشکنه دیگه پشیمون شدن چه فایده ای داره😭🤧 1401/05/16 | 20:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12603 آخ دقیقا مثل من میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خانمبانو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 322 مریض نشدن چه ربطی به تند زبانی شوهر داشت؟؟ یه هفته اس مونده خونه به خاطر کرونا بعد یه هفته پرستاری میگه تو اضافه وزن داری چند سال دیگه بیچاره ایم باید مریض داری کنیم
خانمبانو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 322 خانومی بهتری بعداز سقط؟؟🥹 ممنونم که منو یادتون هست جسمم خوب شده ولی روحم نه هم ز بهش فکر میکنم انگار جزئی از روحم کنده شده نمیدونم چرا ندیده آنقدر دوستش داشتم
خانمبانو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 322 یه هفته اس مونده خونه به خاطر کرونا بعد یه هفته پرستاری میگه تو اضافه وزن داری چند سال دیگه بیچاره ا ... ده کیلو اضافه دارم هر کاری کردم برای آب کردنش همه چی حتی چند ساله باشگاه میرم ولی وزنم به قبل از زایمانم برنمیگرده این شوهرم هم همش نیش و کنایه میزنه
خانمبانو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 322 آخ دقیقا مثل من خیلی سخته کنار اومدن با زبونش شما چجوری جوابشو میدین من معمولا سکوت میکنم وخود خوری
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12603 خیلی سخته کنار اومدن با زبونش شما چجوری جوابشو میدین من معمولا سکوت میکنم وخود خوری فقط سکووووووت و بی تفاوتی،نتیجه ۵سال تجربه اس که دارم بهت میگم میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤