2777
2789

سرزنش نکنین قضاوت نکنین ‌.....پدر مادر و کودکی خوبی نداشتم پیش روانپزشکم میرم ازم ۲۵ سال بزرگتره خیلی بهشون علاقمند شدم .....نوبت مشاوره ام هر دوماه اون دفعه ازش پرسیدم اگه حالم بد بود یا سوال داشتم میتونم تو اینستا بپرسم ازتون گفت باشه شماره اش رو ندارم درخواست دادم اونم منو فالو کرده ولی یه دفعه پیامام سین زد دفعه بعدی نه ........چه جوری بیشتر باهاش صمیمی بشم خودمم جدا شدم و یه بچه دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌خودش یه نوع اختلاله  که عاشق دکترت بشی و اینکه اون اقا حتما متاهله زندگیشو خراب نکن و برو پیش روانپزشک زن ....چون اون روزی صد مریض مثل تو داره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

از کجا میدونید که مجرده یا متاهل ؟ قبل اینکه تو دلت راهش بدی اول باید درموردش اطلاعات داشته باشی ... همینکه شمارش رو نداده خودش مشکوکه ... یعنی ازدواج کرده یا یکی تو زندگیش هست ... من میفهمم که چقدر از خانواده ات ضربه خوردی و نیاز داری یکی بهت محبت کنه و دوستت داشته باشه ... اما این عجله و سریع دل بستن به یک آدم دیگه فقط باعث میشه بیشتر حالت بد بشه ... لطفاً عقل رو دخالت بده و اجازه ای به دلت نده ...

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...