kale_kharab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 عنوان تایم پی ام اس چی مصرف میکنین 51 بازدید | 9 پست من رسما دیوونه میشم! یسری رفتارای مسخره؛ از همه بدم میاد به همه چی گیر میدم افسرده میشم لِه میشم کلاتا الان چیزی مصرف نکردم اما شنیدم Bکمپلکس و پیریدوکسین خوبه واسه خلق خو ... نظرتون چیه خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀 امروز | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30898 کپسول گل مغربی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
kale_kharab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 کپسول گل مغربی از داروخونه باید بگیرم یا عطاری؟! خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀
bahar_7825 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 10713 من پرحرف میشم بخصوص تو اگه با یکی آشنا شم کل زندگیمو تو اون دوره کف دستش میذارم تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸
۱۱۲۲۳۳۴۴۵۵۶۶۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 3037 الانم تو همین دوره ام،دراز کشیدم رو تخت و انگیزه ی قتل دارم.داغون میشم من دااااغون...دیشب سر یه بحث خیلی خیلی کوچیک،دلم میخواست یه سیلی محکم بزنم تو گوش شوهرم.با بدبختی خودمو کنترل کردم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30898 از داروخونه باید بگیرم یا عطاری؟! داروخونه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
kale_kharab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 من پرحرف میشم بخصوص تو اگه با یکی آشنا شم کل زندگیمو تو اون دوره کف دستش میذارم افتضاحه این دوران🤦♀️ خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀
kale_kharab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 الانم تو همین دوره ام،دراز کشیدم رو تخت و انگیزه ی قتل دارم.داغون میشم من دااااغون...دیشب سر یه بحث ... وای وای🤦♀️قرصی چیزی مصرف نمیکنی؟من خیلی گریه میکنم🥲 خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀
kale_kharab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 داروخونه مرسی عزیزم خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀