سلام بچه ها من یه کنکوریم ازتون می خوام به من کمک کنید شاید اطرافتون کنکوری باشه یا اصلا خودتون کنکور اگه هم نیستین بازم می تونید کمک کنیدامیدوارم خدا جوابشو هزار برابر تو زندگیتون بده
می خوام در مورد مصوبه کنکور 1402 که ظلم اشکار به همه ما دانش اموزای محرومیه که پول نداریم بگم
1. بچه های مناطق محروم اکثر منابع تستی خودشون رو دست دوم خریداری میکنن، حالا چگونه در ترمیم معدل شرکت کند؟؟
۲.با این مصوبه ظلم بزرگی ایجاد میشه در حق خیلی از بچه ها که توان مالی ندارن، فشار عظیمی به خانواده ها میاد برای تامین کتاب پول ترمیم
۳. امتحانات نهایی نمیتوانند ملاک خوبی برای تفکیک چندین هزار نفر کنکوری باشند چون امنیت امتحانات مثل امنیت برگزاری کنکور نیست
۴. تاثیر قطعی فقط به بچه های مناطق محروم آسیب میرساند نه به دانش آموزان منطقه یک تهرانی
۵.وقتی پول ترمیم معدل نداریم چطور در امتحانات ترمیم معدل کنیم؟
۶.مصحح آزمون کنکور انسان نیست و خطای انسانیی در کار نیست اما مصحح امتحان نهایی انسان است
و احتمال سلیقه ای تصحیح شدن امتحان نهایی وجود دارد آنگاه ممکن است هرگز بیست نشود معدلمان و این یعنی شاید هرگز نتوانیم وارد چرخه رقابتی شویم.
۷. با حذف عمومی ها کنکور اختصاصی سخت میشه و عملا قبولی خیلی سخت و اگه ۲۰ نشیم از رقابت برای رسیدن به رشته های تاپ حذف می شیم
بچه ها خواهش می کنم به حق این شب تاپیک رو پربازید کنید تا حق هزارن دانش اموز مناطق محروم ضایع نشه امام حسین قیام کرد تا جلوی ظلم رو بگیره نذاریم در حق این همه دانش اموز ظلم شه
اگع می خوای بیشتر در مورد این مصوبه ظالمانه بدونی بیا گروه ژوتیز @ZHootyZ