2777
2789
عنوان

ایندم برای همیشه نابود شد + داستانش

3573 بازدید | 163 پست

سلام بچه ها من یه کنکوریم ازتون می خوام به من کمک کنید شاید اطرافتون کنکوری باشه یا اصلا خودتون کنکور اگه هم نیستین بازم می تونید کمک کنیدامیدوارم خدا جوابشو هزار برابر تو زندگیتون بده 

می خوام در مورد مصوبه کنکور 1402  که ظلم اشکار به همه ما دانش اموزای محرومیه که پول نداریم بگم 

1. بچه های مناطق محروم اکثر منابع تستی خودشون رو دست دوم خریداری میکنن، حالا چگونه در ترمیم معدل شرکت کند؟؟
‍ ۲.‍با این مصوبه ظلم بزرگی ایجاد میشه در حق خیلی از بچه ها که توان مالی ندارن، فشار عظیمی به خانواده ها میاد برای تامین کتاب پول ترمیم
۳‍. ‍‍ ‍ ‍امتحانات نهایی نمیتوانند ملاک خوبی برای تفکیک چندین هزار نفر کنکوری باشند چون امنیت امتحانات مثل امنیت برگزاری کنکور نیست
۴‍. تاثیر قطعی فقط به بچه های مناطق محروم آسیب میرساند نه به دانش آموزان منطقه یک تهرانی
۵.وقتی پول ترمیم معدل نداریم چطور در امتحانات ترمیم معدل کنیم؟
۶.مصحح آزمون کنکور انسان نیست و خطای انسانیی در کار نیست اما مصحح امتحان نهایی انسان است
و احتمال سلیقه ای تصحیح شدن  امتحان نهایی وجود دارد آنگاه ممکن است هرگز بیست نشود معدلمان و این یعنی شاید هرگز نتوانیم وارد چرخه رقابتی شویم.

۷. با حذف عمومی ها کنکور اختصاصی سخت میشه و عملا قبولی خیلی سخت و اگه ۲۰ نشیم از  رقابت برای رسیدن به رشته های تاپ حذف می شیم

بچه ها خواهش می کنم  به حق این شب تاپیک رو پربازید کنید تا حق هزارن دانش اموز مناطق محروم ضایع نشه امام حسین قیام کرد تا جلوی ظلم رو بگیره نذاریم در حق این همه دانش اموز ظلم شه

اگع می خوای بیشتر در مورد این مصوبه ظالمانه بدونی بیا گروه ژوتیز @ZHootyZ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون منطقی بود بجز۷

عزیزم اگه عمومی حذف بشه اختصاصی به شدت سخت میشه اکثر کسایی که رشته خوب قبول میشن بخشی از رتبه خوبشون رو مدیون عمومی هستن شاید کسی ضعف داره تو ریاضی یا فیزیک یا هر اختصاصی می تونه با عمومی رتبه اشو بهتر کنه

بله درسته ظلم هست اما کنکور که تنها راه موفقیت نیست. بچه های تهران قراره اعتراض کنن بعد عاشورا. شما هم به همه بگید که اعتراض رو شرکت کنن. متاسفانه خیلی از دوازدهمی ها خبر ندارن که چقدر به ضررشون می شه. خوشحال هستن که عمومی ها حذف می شه، فقط به این قسمت مصوبه دقت می کنن.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
به سوال مگه چقد برای ترمیم معدل میگیرن؟ 

عزیزم خیلی ها با این شرایط اقتصادی تو نون شب موند قرضا پدر طرف کارگر از کجا بیاره شنیدم ۱۱۰_ برای هر درس اونم تضمینی نیس بار اول بیست شی مگه بچه کارگر حق رشته خوب رو نداره؟

بله درسته ظلم هست اما کنکور که تنها راه موفقیت نیست. بچه های تهران قراره اعتراض کنن بعد عاشورا. شما ...

تنها راه موفقیت نیس اما من که تو شهر کوچیکم راهی جز کنکور ندارم

عزیزم خیلی ها با این شرایط اقتصادی تو نون شب موند قرضا پدر طرف کارگر از کجا بیاره شنیدم ۱۱۰_ برای هر ...

عالیه واقعا از کنکور کم پول در میاوردن که حالا از امتحان نهایی هم میخوان(:

پاییز ۱۴۰۴، VIP کنسرت شادمهر عقیلی نِشستم (
تنها راه موفقیت نیس اما من که تو شهر کوچیکم راهی جز کنکور ندارم

بله درسته، منم تاپیک زدم که بیان تاپیک شما رو مطالعه کنن.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
عزیزم اگه عمومی حذف بشه اختصاصی به شدت سخت میشه اکثر کسایی که رشته خوب قبول میشن بخشی از رتبه خوبشون ...

اتفاقا همینه که دانش آموزا رو میسنجه معلوم میشه کی هوش ریاضی و فیزیک و شیمی زیادی داره کی خودشو به زور عربی و دینی میکشه بالا درواقع عربی دینی ادبیات زبان اصلا مهم نیستن تا قبل از اینم بودنشون تو کنکور اشتباه بوده

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

خدا لعنتشون کنه خدا لعنتشون کنه از شمر و یزید بدترن من صد در صد مخالفم باید کنکور مثل سالای قبل برگزار بشه تا حق کسی ضایع نشه امام حسین تو کمکمون کن قربون سر بریدت برم 😭😭😭😭😭😭👌😭😭

اتفاقا همینه که دانش آموزا رو میسنجه معلوم میشه کی هوش ریاضی و فیزیک و شیمی زیادی داره کی خودشو به ز ...

همین جوریشم اکثر قبولی ها از سمپاد و مدارس غیز اتفایی هستن چرا؟ چون دبیر های درست و حسابی دارن با حداقل با وجود عمومی منی که تو منطقه محرومم شاید بتونم رتبه امو بهتر کنم اما با سخت شدنش امیدی نیس دلیل بعدی تو همه کنکور های دنیا دروس عمومی هست مثالش چین که تو کنکور ادبیات چینی دارن