دو قلو آوورده...وضعشون از ما خیلی بهتره..یه بار بهش دمپایی نو که دوس داشت همینطوری دادم،بهش یه چادر خوشگل مال خودمو دادم نو نو بودن...خواهرشوهرم بعد زایمانش شکم بندمو خواست دادم بهش چند ماه گذشته هنوز پس نیاوورده، ...سیسمونی و کالسکه و.....دخترمو مامانم خریده.
خواهرشوهر به شوهرم گفته لباسای دخترتو که کوچیک شده اگه نمیخواد بیار بده به من...شوهرم به من گفت گفتم باشه ولی دودل بودم اخه لباسای نوزادیش بوی تن بچمو میده پشیمون شدم که بدم ولی به شوهرم چیزی نگفتم....پس فرداش شوهرم اومد گفت برم کالسکه رو بدم خواهرم میخواد بره دسته و نمیدونم فلان،فقط واسه یک روز میخواد...این کالسکه رو من چند وقت پیش به شوهرم گفته بودم نوعه استفاده نشده بفروشمش گفته بود باشه...حالا امروز اومده میگه خواهرم کالسکه میخواد حالا وضعشون از ما واقعا بهتره ها.گفتم این اگه یکبار هم استفاده شه دیگه نمیشه بهش گفت نو.خیلیا نمیخرن..حالا شوهرم با من بحث و عصبانی و اوقات تلخی،به زور میخواد از من بکنه ببره بده اونا..از دستم شاکیه که چرا نمیدی؟ اخه من از آدم پرتوقع و پررو خوشم نمیاد بعدشم دلیل دارم که گفتم نه..عجب داستانی شده با شوهر زبون نفهم و خواهرشو پرروم.اینا رو مامانم خریده این میخواد از کیسه خلیفه ببخشه و چقدرم پررو و حق به جانبه...بهم میگه اصلا مگه باید از تو اجازه بگیرم؟تو چیکاره ای!!