2777
2789

دو قلو آوورده...وضعشون از ما خیلی بهتره..یه بار بهش دمپایی نو که دوس داشت همینطوری دادم،بهش یه چادر خوشگل مال خودمو دادم نو نو بودن...خواهرشوهرم بعد زایمانش شکم بندمو خواست دادم بهش چند ماه گذشته هنوز پس نیاوورده، ...سیسمونی و کالسکه و.....دخترمو مامانم خریده.

خواهرشوهر به شوهرم گفته لباسای دخترتو که کوچیک شده اگه نمیخواد بیار بده به من...شوهرم به من گفت گفتم باشه ولی دودل بودم اخه لباسای نوزادیش بوی تن بچمو میده پشیمون شدم که بدم ولی به شوهرم چیزی نگفتم....پس فرداش شوهرم اومد گفت برم کالسکه رو بدم خواهرم میخواد بره دسته و نمیدونم فلان،فقط واسه یک روز میخواد...این کالسکه رو من چند وقت پیش به شوهرم گفته بودم نوعه استفاده نشده بفروشمش گفته بود باشه...حالا امروز اومده میگه خواهرم کالسکه میخواد حالا وضعشون از ما واقعا بهتره ها.گفتم این اگه یکبار هم استفاده شه دیگه نمیشه بهش گفت نو.خیلیا نمیخرن..حالا شوهرم با من بحث و عصبانی و اوقات تلخی،به زور میخواد از من بکنه ببره بده اونا..از دستم شاکیه که چرا نمیدی؟ اخه من از آدم پرتوقع و پررو خوشم نمیاد بعدشم دلیل دارم که گفتم نه..عجب داستانی شده با شوهر زبون نفهم و خواهرشو پرروم.اینا رو مامانم خریده این میخواد از کیسه خلیفه ببخشه و چقدرم پررو و حق به جانبه...بهم میگه اصلا مگه باید از تو اجازه بگیرم؟تو چیکاره ای!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ماله منه منممممم میگم نه خواهرتم ندار نیست عزیزم برا یدونه بچش یکم از خودش مایه بزاره

عمرا بدم بهش...اگه ندار بود میدادم....ولی داره خرج نمیکنه از ما میخواد چقدرم خواسته هاش زیاده همه چی میخواد...با این پرروگری ها و حق به جانبیشون که حق خودشون میدونن بیشتر مصمم شدم که ندم

من که بودم میدادم بهش فکر کنم با وسایل سیسمونی من کل بچه های خانواده شوهر بزرگ شدن قشنگ دست بدست بین ...

فکر قشنگیه ولی برا آدمش...

کسایی که ارزششو داشته باشن نه کسایی که اگه گوشتتو بخورن استخونتو میندازن دور و آخرشم دوستت نیستن و نمیشن پشت سرتم حرف میزنن و.....خیلی چیزایه دیگه که بگم طولانیه

من که بودم میدادم بهش فکر کنم با وسایل سیسمونی من کل بچه های خانواده شوهر بزرگ شدن قشنگ دست بدست بین ...

اینا آدم نیستن با من دوس نیستن بلکه دشمنن میشناسمشون چقد از دستشون اذیت شدم میدونم اگه خوبی کنم بخاطر بدی هاشون و قدر نشناسی هاشون پشیمون میشم...البته بهشون خوبیایی هم کردم ولی پشیمون شدم...ارزشش ندارن کلا خانوادگی