2777
2789
عنوان

کنکورهای عزیز

121 بازدید | 13 پست

من کلاس یازدهم امسال 

بعد هیچی از زیست بلد نيستم نکات ترکیبی یا بتونم از اشکال نکته بنویسم 

از فیزیک و ریاضی و شیمی هم همینطور صفر هستم می‌شه بهم توضیح بدین چیکار کنم؟ 

پول مشاوره نداشتم 

اگر راهنماییم کنید برا همتون یه آیت الکرسی میخونم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده دور از جون خاک بر سرتم کنی سعی کن تمام و کمال یاد بیگیری شون وگرنه بیچاره ای😕😶

اخه هیچی نمی‌فهمم حتی ازش ن نکات ترکیبی اش رو نه از شکل ها میتونم نکته بیرون بیارم خدایا چ خاکی بریزم 

اول اینکه اکثر شرکت کنندگان هم‌مثل خودت

دوم اینکه زیست گیاهی و جانوری رو بخون نکات بولد برای آزمون میاد نه نکات ریز

بعدشم برای جبران اون سه تا درس ف ش ر سعی کن بقیه ی درس ها رو بالا بزنی

ف ش ر رو هم بصورت الگویی بزن مثلا الف الف ب ب ج ج د د 

اخه هیچی نمی‌فهمم حتی ازش ن نکات ترکیبی اش رو نه از شکل ها میتونم نکته بیرون بیارم خدایا چ خاکی بریز ...

با یه دبیر خوب پیش برو قرار نیست شما الان نکته استخراج کنی سعی کن در کمال ارامش فیلم ببینی و یاد بگیری الان وقت دریافت نکتست نه استخراج 

🤍

ببین اول فیلم نگاه کن سایت الا خوبه اما میگی صفری توصیه نمیکنم واسه ریاضیش و فیزیکش زیستش خوبه صفر تا 100 میاد و شیمیش هم نمیدونم از گوگل نگاه کن بعد کتابو قشنگ کار کن بعدش برو سر درسنامه و تست حل کردن تا دستت بیاد 

ببین اول فیلم نگاه کن سایت الا خوبه اما میگی صفری توصیه نمیکنم واسه ریاضیش و فیزیکش زیستش خوبه صفر ت ...

اخه تست هزار تا نکته داره باید تحلیل کردن بلد باشی باید نکته از داخلش بیرون بیاری من حتی بلد نیستم از تو شکلا هم نکته بنویسم بلد نیستم 

اخه تست هزار تا نکته داره باید تحلیل کردن بلد باشی باید نکته از داخلش بیرون بیاری من حتی بلد نیستم ا ...

شکل چی؟ فقط زیست شکل داره ک باید نکته هاشو دریاری اونام اکثرا تو فیلم های استادی برتر میگن 

نگن هم تابلو میزنه آخه ببین مثلا دستگاه گوارشو مثل خودت تو شکل میبنی ک پانکراس ی مجرا مجزا داره یکی مشترک با صفرا باز توی مجرای مشترک چ موادیه یا کدوم قسمت های بدن تو صفاق قرار میگیرن یا مثلا پانکراس موازی و زیر معده اس این نکات رو باید دریاری ک بخشیش رو هم تو درسنامه کتابا میگ یام وقتی تست بزنی تو پاسخ نامه میگ اینارو روش مانور میدن 

درباره درسای دیگم ک نکات شکلی نداره برو ریاضیو فیزیکو تمرین های کتابو حل کن هروقت مسلط شدی درسنامه بخون و بعدم تست بزن مشکلی نیست اول بد بزنی کم کم راه می افتی من اول ک خودم تست زدم دی دهمم از 20 تا تست زیست ک اونم فصل یک دهم بود 10 تاش غلط بود.. باید آشنا بشی دستت بیاد