2777
2789
عنوان

چکارش کنم حالش جا بیاد

178 بازدید | 4 پست

دیروز با شوهرم حرفمون شد هرچی من سعی کردم آروم ومنطقی باشم اون عصبی و پرخاشگر بود و شروع کرد فحاشی تلفنو قطع کردم

چندوقته حس میکنم خیلی رو بهش دادم برای استراحتش خیلی از خودم میزنم خودم کم میخوابم بچه ها رو آروم نگه میدارم تا اون بخوابه خیلی بهش میرسم همه جوره غذا استراحتش کم خرج کردن رابطه ... همه چیز

حس میکنم روش زیاد شده دیروزم تا حرفمون شد گفت زنگ بزن یکی بیاد دنبالت ببرتت چندوقت اینجا نباش 

آتیش گرفتما گفتم خودم میرم نمیخواد کسی بیاد گفت خودت بری تو راه بلایی سر بچه هام بیاد بلایی سرت میارم بیا و ببین

حق نداری خودت بری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی هوای همسرمو داشتم بنا به دلایلی طوری که می خواستم آب تو دلش تکون نخوره ولی قدر ندونست، منم ...

میخوام تغییر رویه بدم ولی میترسم 

همینجوریشم کلی ازم ایراد میگیره اعتماد بنفسمو از دست دادم

گوشی خودش خراب بود گوشی من خوب و نو بود

برای کارش گوشی لازم داشت پول نداشت گفتم بیا فعلا عوض کنیم گوشیامونو 

الان چندماهه گذشته قرار بود زود بخره گوشی منو برگردونه 

به سرم زده الان تا خوابه گوشیمو بگیرم گوشی خودشو بذارم براش