2777
2789

📌یه دست لباس اضافه و حوله توی ماشین با خودتون بیارید

📌حتما کفش بپوشید چون با دمپایی یا صندل امکان پیچ خوردن پا هست

📌 میگن پایین اومدن سخت تر از بالا رفتنه چون پله ها شیب بدی دارن و لیزن

📌 تقریبا سه ساعت و خورده ای بالا رفتن و پایین اومدنش هست، یه خانمی به ما گفت ما یازده رفتیم سه و نیم رسیدن پایین، گفت یه نفس رفتیم و زیاد هم نمودیم

📌لباس بلند نپوشید، بعضی خانم ها دامنشون که سفید بود تا مچ بود و  بیست سانت پایین کامل گلی شده بود

📌میخواید برید حتما سعی کنید طوری برید که به ساعت چهار نخورید، چون تاریک میشه و امکان بارون اومدن هست، اونجا چراغ نیست و خیلی خطرناک میشه، ساعت پنج در قلعه رو می‌بندند پس اگر ساعت یازده اونجا باشید ساعت خوبی هست 

📌اگر شلوارتون کوتاه باشه خوبه و کفشی هم بپوشید که نخوایید چون نابود میشه

📌حتمااااااااا چوب بخرید، چون نیاز پیدا میکنید و هرچی بالا تر برید چوب گرون تر میشه😂

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونجا که چوب گرون میشه😂😂دمت گرم

بخدا پول پله هایی که بالا اومدن رو میگیرن 😂😂😂

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چوب میفروشن مکه برای کمک به رفتن؟راسته۲۰۰۰پله داره؟

آره هزارو خورده ای پله هست هرچی بری بالاتر پله ها شیبش بدتر میشه، چوب می‌فروشن از ده تا پنجاه و صد

ازاین مشماهای بزرگ هم میفروشن ک بپوشی برای بارون😑😂

وای آره😂😂

من رفتم اونجا پارسال اتفاقا پایین اومدن راحت تر بود و اینکه پشیمون شدم رفتم چیز خاصی نداشت

آره اتفاقا پدر و خواهر منم همینو گفتن، اونا دویدن اومدن پایین😂😐 بقیه میگفتن پایین اومدن بدتره، چند نفر هم پاشون پیچ خورده بود

تصور چن تاچوب و مشما داشته باشی اونجا راحت میتونی کاسبی کنی😂😂😂

😂😂😂خدایی همه چیزم گرونه، بنظرت من چی خریدم؟

مستربین رو یادته؟ تدی مستربین رو خریدم منم😂😂

یه جوری با دقت خوندم و غصه خوردم نکنه یادم بره که انگار می‌دونم کجاست و فردا میخام برم 😂

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه جوری با دقت خوندم و غصه خوردم نکنه یادم بره که انگار می‌دونم کجاست و فردا میخام برم 😂

برو، حتمااااا، قشنگ ترین منظره های عمرم رو دیدم، آنقدر هواش مناظرش، رودخانش، عالی بود، نخوای بری تا بالا هم تا نصفه بری منظرش خیلی خاصه