2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت و بارداری پسر

300 بازدید | 20 پست

بچه ها امروز رفتم سونو آنومالی،ان تی رو نرفته بودم...

از دکتر جنسیت رو پرسیدم گفت پسره

راستش یکم ناراحتم یه پسر دارم دوس داشتم این یکی دختر باشه اما نشد🥲

بخصوص اینکه خودمم خواهر ندارم ،برادر دارم که اصلا به درد من نخوردن

البته بازم خداروشکر که سالمه

به نظرتون بعد این بارداری برم آی یو آی برا تعیین جنسیت دختر؟یا ریسک داره؟

بدون دختر می میرم انگار یه چیزی تو وجودم کمه 

چرا خدا منو اینجوری امتحان کرد😭😭😭

دقیقاا منم الان ب این فکر میکردم ک اگه ی روز بچه دومو بیارم اونم پسر باشه افسرده میشم بعدی رو برو دکتر دیگ

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اتفاقا هم جنس هستن و خیلی همو درک میکنن و ب درد هم میخورن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا منم الان ب این فکر میکردم ک اگه ی روز بچه دومو بیارم اونم پسر باشه افسرده میشم بعدی رو برو دک ...

دقیقا...

بخصوص تو این دوره که پسرا اصلا به درد نمیخورن

خودمم عروسم اما پسر بعد ازدواج دیگه متعلق به خونواده زنشه

دقیقا...بخصوص تو این دوره که پسرا اصلا به درد نمیخورنخودمم عروسم اما پسر بعد ازدواج دیگه متعلق به خو ...

غصه نخور عزیزم برا بعدی حتما برو دکتر 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من مرکز ناباروری که میرم دیدم خیلی هه میان برای تعیین جنسیت. حتی یک خانمه اصلا مشکل ناباروری نداشت اومده بود که تخمک کشی کنه برای پسر میگفت فعلا فریز کنن تا بعد بیام .ولی برای تعیین جنسیت دیگه آزاد حساب میشه بین ۶۰ تا ۸۰ تومن هست

من مرکز ناباروری که میرم دیدم خیلی هه میان برای تعیین جنسیت. حتی یک خانمه اصلا مشکل ناباروری نداشت ا ...

عه جدی؟

یعنی من و همسرم که مشکل ناباروری نداریم میتونیم بعد تولد پسرم اقدام کنیم برا فریز و....؟

بعدم اینکه فقط یه بار هزینه میکنیم یا هر بار که جواب منفی شد باید هزینه کنیم؟