2777
2789

من ابروهام فیبروزه و اصلاح میکنم زیرش در اد اینا اما تا الان سیبیلامو نزدم چون بوره معلوم نیس زیاد از خیلی نمای نزدیک کسی توجه کنه مشخصه صورتمم داره اما نازکه دوسندارم بردارم شما نظرتون چیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاه میرفتم نه ابرو بر میداشتم نه موی صورتمو میزدم

فقط ابروهامو قیچی میکردم و پشت لبمم هم قیچی میکردم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

اگ مختلطه پسرا چششون تیزه میبینن با دوستاشون مسخره میکنن مخصوصا سال اولیا سوژه میشین

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

منم موهای صورتم بوره

سالی دوبار اصلاح میکنم کلا

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

هرجور خودت دوست داری برو

اگه قراره مو داشتن یا نداشتن صورت شما کسی را ازار بده یا باعث بشه حرفی بزنه، بدون عقل نداره 

وقتی میری، دانشگاه هزارتا ادم با هزار ظاهر و اخلاق چ رفتار متفاوت میبینی

مذهبی و غیر مذهبی

هرکه مذهب و لاییک

سوسول و ساده

قرتی و معمولی

فلان و بهمان

هزارتا صفت میشه بهشون داد

تو خودت باش

بخوای مطابق میل بقیه باشی تمام لحظاتت در استرسی