2777
2789
عنوان

میشه بیایید خعلی دلم گرفته و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 58 پست
درست که توضیح نداد یه چیزی گفت رفت تو تاپیک های دیگه! معلومه خیلی نگرانه

نرفتم هستم دارم بقیه اش توضیح میدم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خونه به اسم مامانمه زندگی میکنه ماشین به اسم بابامع  یدونه خونه به اسم بابام بود داداشم پولش ...

خب بهش بگین اگه مالیات ما باید بدیم شما هم از خونه بلند بشین! تو خونه نشستی مالیات هم زورت میاد بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه پدرتو  به مادرت بگو خونه رو بزنه به نام تو ،یا وکالتی چیزی بده بهت که نگران زن دا ...

مامانم میگه خونه رو تقسیم بر 3میکنم برسه به شما 3تا

بین تو دختری با داداشات فرق نمیذارم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

مامانم میگه خونه رو تقسیم بر 3میکنم برسه به شما 3تا بین تو دختری با داداشات فرق نمیذارم

خب بعد مامانت خودش چی؟ کاش تا وقتی هست این کار رو نکنه بچه ها مگه پدر و مادر رو نگه میدارن!

خب بهش بگین اگه مالیات ما باید بدیم شما هم از خونه بلند بشین! تو خونه نشستی مالیات هم زورت میاد بدی

بخدا بابام گفت بزنم به نامتون خودش نخواست 

الان من خرج دانشگاه رفتنمم موندم از کجا بیارم بدم مالیات

برادرای محترم کجان

عقب کشیدن به زناشون هیچی نمیگه

بخدا بابام گفت بزنم به نامتون خودش نخواست  الان من خرج دانشگاه رفتنمم موندم از کجا بیارم بدم م ...

وااا بگو کم و زیاد کنی سهممو از خونه می گیرم تا بفهمی 

چه پر رو هست خب خودش به نام نمیزنه خودش هم میگه مالیاتش رو شما بدین

خونه به مامانت رسیده؟اگه مال مامانته بگو بهت تو دفترخونه حق سکونت بده رییس جمهورم نمیتونه خونه رو از ...

واقعا میشه 

زن داداشا کم مونده بگن از خونه پاشین 

وااا بگو کم و زیاد کنی سهممو از خونه می گیرم تا بفهمی  چه پر رو هست خب خودش به نام نمیزنه خودش ...

من داداشم جونمم واسش میدم چه برسه خونه 

زن داداش دردش آینه خونه سه دونگش به اسم خودش بزنه

بابات حقوق بازنشستگی داشت؟

اره داره 3700 بود قسط داریم 1400میمونه خورد خوراک و لباس خرج دانشگاهم و..... کم میارم تازه 

حالا حقوق اضافه شده 5خورده ای شده