2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5166 بازدید | 499 پست
من تو آتیشم نجاتم بدین

از چ لحاظ ؟ توی چ موردی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
به حرف راحته باید جای من باشی تا بفهمی چی میگم

متوجه میشم گلم 

اجبار خیلی سخته 

تا وقتی که کاری که میخوان انجام میدی 

باهات راه میان و خوبی

همین که بخوای به سلیقه شخصی خودت عمل کنی 

انگار بی محل میشن ، و جبهه میگیرن و ...

یک طوری میخوان‌ قانعت کنند که حرفشون گوش بدی 

نمونه اش هم دیدیم 

یکی از آشنا هامون 

تو یک خاندان که از نظر حجاب و نماز ...

بی تفاوت بودن ، ایمان شو نگه داشته و سر عقیده با قوم شوهر با کلی کنایه و اختلاف فرهنگی مانده 

خانم به تمام معناست از هر لحاظ ...

اطرافیانش انسان شریفی هستند 

منتها عقیده دینی زیادی ندارن 

در عمل ...

میتونی اجر این فرد 

با منی که تو خانواده هم سنخ خودم بزرگ شدم 

خیلی متفاوته ، چون کارش سخت بوده 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه میشم گلم اجبار خیلی سخته تا وقتی که کاری که میخوان انجام میدی باهات راه میان و خوبیهمین که بخو ...

ولی من آرزوم که کاش تو خونواده ای مثل خونواده ی تو بودم 

هیشکی درکم نمیکنه

منظورم آتش جهندم پر از شده از گناه

توووبه کن. معطن باش آغوشش رو ب روت باز میشه 

چله استغفرالله ربی اتوبو الیه  بگیر ۳۰ هزاررر  توی دوماه انجام بده 

هرروز دعای مجیر بخووون  آرومت میشی و بخدا نزدیک 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من گناهکارم

تفکر کن در اعمالت و حتما با پشیمانی عمیق توبه کن از خدامدام بخواه از خواب غفلت بیدارت کنی کتاب تزکیه نفس رمز ظهور بخون از اقای محمد یوسفی جمکرانی انتشارات خورشید آل یس 

استغفار را تکرار کن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

چه جوری به این نتیجه رسیدی لطفا برای ما هم کامل توصیح بده براساس چه شوهد و مدارکی

سلام عزیزم 

بر اساس احادیث و‌روایات که در این زمینه آمده 

عرض کردیم ,کافیه یک سرچ مختصر راجب به مهربانی امام‌ در نت و در منابع و کتب شیعی داشته باشیم ...

مثلا لقب امام‌ زمان عج الله 

رحمت واسعه هست 

یعنی مهربانی گسترده و فراگیر 

یا این که امام‌ مانند پدری مهربان و مشفق و‌ رفیق صمیمی هست و ....

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
منظورم آتش جهندم پر از شده از گناه

خدا ارحم الراحمین هست 

نا امید نباشیم از رحمت خدا

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

این جمعه هم تو نیامدی

اللهم عجل لولیک الفرج 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

راه رسیدن به امام زمان ع تزکیه نفس است

باید درونمون را پاک کنیم از زشتی ها و رذائل

پس باید ابتدا از امام زمان ع

خالصانه بخواهیم

تامااز خواب غفلتی که گریبان همه مردم را گرفته

حتی مذهبی ها

بیدارمون کنند 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست