امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حاجت خواستی بگو یا عباس همیشه یه جور دیگه چشم نگاهش ب شما بود بگو مرگ نازنینو برسون لطفاااا
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
دعا کن زودتر بمیرم لطفااااا الهی حاجت روا باشی دعا کن منم ب مرگ طبیعی بمیرم خستم از درد کشیدن
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
نمیتونم دعام کنید به حق این روز عزیز حالم اصلا خوب نی همه زندگیم درد بوده دیگه تحمل ندارم خستم از خودکشی طاقت غم مادرمو ندارم پس دعا کنید روز اخرم باشه امروز کااااش واقعا از ته دلم میخوام قبلا دلم نمیومد اما الان دیگه هیچ امیدی ندارم واسه زنده موندن
نمیتونم دعام کنید به حق این روز عزیز حالم اصلا خوب نی همه زندگیم درد بوده دیگه تحمل ندارم خستم از خو ...
بخدا همه توی زندگیشون سختی دارن ولی زود ناامید نشید قوی باشید و به خدا توکل کنید قول میدم بهتون یک روزی بیاد که بگید خداروشکر این روزای بد گذشت و تبدیل به ادم دیگه ای شده باشید منم خودم با اینکه سنم کمه ولی خیلی مشکلات غیرقابل حل شدنی توی زندگیم دارم ولی چیکار میتونم بکنم جز اینکه تحمل کنمو به خدا بسپارم که حقمو از گناهگارش بگیره
بخدا همه توی زندگیشون سختی دارن ولی زود ناامید نشید قوی باشید و به خدا توکل کنید قول میدم بهتون یک ر ...
خداااا منک نمیبینه خدا نمیبینه انق درد کشیدم انق جنگیدم الان اینزوری کرد با دلم از خداهن بریدم از همه بریدم میگم بعد هر سختی اسونیه پ کوووو اسونی،،،،؟؟؟؟ چن ساله دارم زجر میکشم چراااااا نباید رنگ خوشی ببینم تو زندگیم چرا باید مطمئن باشم امرور همه چی تمومه چرااااا
درکتون میکنم شرایط زندگی روز به روز داره سخت تره میشه ولی چرا ماهم سخت تر نشیم که بتونیم شکستش بدیم؟ ...
امید بمونه واسه شماها من امروز روز مرگمه چون میدونم قراره جی بشه حتی اگ جسمم زنده بمونه روحم میمیره اما جسمم میکسم ی روزی جوری میرم ک داغم رو دل همشون بمونه
ممنون من باید اماده بشم برا هیئت و حرفایی ک قراره انروز بشنوم روز ما ک گنده ولی روز شما خوش