سر دیگ حلیم مامان و بابامم اسمتو بگو دعات کنم خیلی حاجت میده 💖🌸
منم دعا کن انشاءالله حاجت روا بشی منم دعا کنین انشاءالله منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله و یه کاری انجام دادم درست شه ان شاءالله شغلمم درست شه ان شاءالله مادرم سالم باشه سایش بالا سرم باشه انشاءالله اسمم نیلوفر فقط ویژه دعام کن خیلی دل خسته ام
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبول باشه
برا سلامتی پسر منم لطفا دعا کن اسمش یاسین هست
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
سلام عزیزم ببخش مزاحمت شدم میشه برا خواهرم لیلا اسم مادرش سکینه دعا کنی بختش باز بشه و خوشبخت و عاقبت بخیر بشه تو رو خدا دعاش کن منو خواهرم هم دیگه رو داریم فقط ثواب داره برا خونه دار شدن منم دعا کن دخترم ۷ سالشه هر چی پول جمع میکنم نمیرسه ب خونه رو سیاه شدم جلو دخترم دعا کن مریم هم خونه دار بشه
عاقبت خودتون و مامان باباتون خیر باشه و سایشون همیشه بالا سرتون باشه قبول باشه نذریتون
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹