2777
2789
عنوان

من خیلی تنها وبی کسم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
فدا سرت عزیزم مهریه ات از حلقومش بکش بیرون برو بخودت برس ب ر ی ن بهش تا میتونی شاد باش

اتفاقا مشاورم همین گفت که مهریه ونفقه رو بگیر ظلاق بگیر به خودت برس گفت تو زن توانمندی هستی شوهرت فقط یه بله قربان گو میخاد 

خودش رو برتر از من میبینه خانوادشو بالاتر از من میلینه خیلی مغرور اصلا دلیل قانع کننده نداره برا کار ...

خوب مشاور راست میگه اون بهتر از ما میدونع فقط واسه بعدشم از مشاور بپرس وتونستی شغل جای امن خدا بزرگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری دوستش داری همچین آدمی که غرورت رو خورد میکنه ،،،راحت جلو روت بهت توهین می‌کنه ؟؟؟ واقعا ...

شایدم وابستگیه نمیدونم چون نمیذاره با هیچ کس رفتو امد کنم فقط من هستم وخودش گاهی اوقاتم خانوادش که فقط با حرفاشون بیشتر من داغون میکنن

اتفاقا مشاورم همین گفت که مهریه ونفقه رو بگیر ظلاق بگیر به خودت برس گفت تو زن توانمندی هستی شوهرت فق ...

دقیقا همینه با تیپا از زندگیت پرتش کن بیرون بعد اونوقت میفهمی زندگی ینی چی مهریتم تا قرون آخر بگیر خرج خودت و زندگیت کن مگه آدم چقد عمر میکنه که همش غصه بخوری هیچوقتم برنگرد چون بخاطر مهریه شاید برگرده

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

[QUOTE=247655406]خوب مشاور راست میگه اون بهتر از ما میدونع فقط واسه بعدشم از مشاور بپرس وتونستی شغل جای امن خدا بزرگه[/QUOT. 

مشاور به شوهرم گفت نیاز به ترحم تو نداره مهریه داره نفقه داره ما هم کمکش میکنیم زندگیشو میکنه چون دوبار ازش پرسید تصمیمت چیه گفت نمیخامش

دقیقا همینه با تیپا از زندگیت پرتش کن بیرون بعد اونوقت میفهمی زندگی ینی چی مهریتم تا قرون آخر بگیر خ ...

اره مشاورم گفت اگر بهت گفت برگرد قبول نکن به راحتی برنگرد یکم اذیتش کن چون امروز باهاش صحبت کرد فهمید منطقی نیست ومشکل داره بهش نوبت روانپزشک داد اما گفت من مشکلی ندارم دکترم نمیرم