2777
2789
عنوان

من خیلی تنها وبی کسم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و تو هنوز با هاش موندی ؟پس واقعا روانپزشک میخواد حتما حرف مشاور رو گوش کن

نمیموندم چکار میکردم پدر ومادر فوت شدن جایی نداشتم برم اونم سواستفاده میکنه همش بهم میگه برو میدونه جایی ندارم

همین الانم دارم با گریه تایپ میکنم خیلی دلم شکسته

عزیزم خیلی سخته یه طرفه باش ولی یچیزی بگم با اینکه خیلییییییی سخته و ازاردهندس اینکه یه نفر بگه ادمو دوست نداره 

ولی مگه  شما همه ی ادما رو دوست داری خو هممون یسری معیار داریم این دلیلی نمیشه که ایشون گفته دوستتون نداره شما بد هستید شاید داشتن شما ارزو خیلی از ادماست 

و اینو بتون بگم زندگی با این ادم مث این میمونه یکی زره زره بکشدتون ولی اونجوری یباره خلاص میشی 

اگر شرایطط جوریه که بچه نداری و میتونی برگردی خونه پدرتون با اینکه خیلییییی سخته ولی پاشو برو یه مهارت یاد بگیر و خودتو بلند کن شبانه روز کار کن و خودتو به ارزوهات برسون هرکسم میره دنبال لیاقتش

[QUOTE=247655406]خوب مشاور راست میگه اون بهتر از ما میدونع فقط واسه بعدشم از مشاور بپرس وتونستی شغل ...

خوب ولش کن برای بعدم برنامه ریزی کن ازدواج بعدیدتم نشاوره برو بعد عقد کن بگو خدایا توکل به خودت نه بنده های بی خودت والا

نمیموندم چکار میکردم پدر ومادر فوت شدن جایی نداشتم برم اونم سواستفاده میکنه همش بهم میگه برو میدونه ...

همینم از مشاور بپرس نزدیک خونه یه آدم مطمن خواهر یا داداش اینات خونه بگیر با مهریه اینات یه کاریم پیدا کن شده تو کارخونه بسته بندی مشغول شو 

عزیزم خیلی سخته یه طرفه باش ولی یچیزی بگم با اینکه خیلییییییی سخته و ازاردهندس اینکه یه نفر بگه ادمو ...

جایی برا رفتن ندارم متاسفانه پدر ومادر ندارم فوت شدن من خیلی هنرا دارم که ازش میتونم درامد زایی کنم اما تو این زندگی اعتماد به نفسم کلا از بین رفته ترس از تنها موندن دارم خودمم افسردگی گرفتم  ولی مشاور گفت کمکت میکنیم 

طلا داری ؟

داشتم چند ماه پیش ازم گرفت وفروخت گفت برات میذارم بانک اما من هزار تومنشم ندیدم با پول ارث پدریم خریده بودم انقدر گفت تو طلا هریدی خودنمایی کنی تا ازم گرفتش