2777
2789
عنوان

من خیلی تنها وبی کسم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
رفتیم مشاوره اونجا بهش گفت خانمت دوست داری گفت نه مجبوری باهاش زندگی میکنم دلم براش میسوزه که اواره ...

عزيزم خيلي سخته ميدونم ولي همين ك فهميذي تكليفت الان روشنه خيلي كارا بايد بكني ولي فعلا يكم بگذره ناراحتيتم كاملا طبيعيه

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم دارم با گریه تایپ میکنم خیلی دلم شکسته

طبیعیه و نیاز داری به این گریه، آروم آروم و شاید حدود ۵ ماه تقریبی به ارزش هات باید پی ببری‌....

هیچ چیزی تو ابن دنیا به اندازه خود آدم مهم نیست...

فدا سرت عزیزم مهریه ات از حلقومش بکش بیرون برو بخودت برس ب ر ی ن بهش تا میتونی شاد باش

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

اره خیلی    

چه جوری دوستش داری همچین آدمی که غرورت رو خورد میکنه ،،،راحت جلو روت بهت توهین می‌کنه ؟؟؟

واقعا اینجا ایراد از خودت هست ،،،،اصلا درکت نمیکنم تو این موضوع 

منم تک و تنهام ،،،زندگیم خوب نیست ،،،،ولی از سر ناچاری بخاطر بچه موندم ،،،،نه آدم بی ارزشی مثل شوهرم ،،،،

مردا چرا اینطوری شدن؟ جدیدا همه شون دنبال مدلن ازش پول بگیر خرج هودت کن همه شون ظاهر بینن عزیزم مطم ...

خودش رو برتر از من میبینه خانوادشو بالاتر از من میلینه خیلی مغرور اصلا دلیل قانع کننده نداره برا کاراش مشاور گفت فقط طلاق گفت داره اسیب میزنه با کاراش بهت گفت حالش اصلا خوب نیست قبولم نمیکنه بیمار منو افسرده کرده