دیشب سر شام به دخترم گف نوشابه بخر از بقالی دخترمم به شوخی گف بابا نوشابه ضرر داره ها ساعت ۱۰ شب بود گفتم بچه رو این موقع چرا میفرستی بیرون(با بقالی دعواش شده ازش خرید نمیکنه)این شد که دیگه هیئت نبردمون مثلا تنبیه کرد.بعد گف پاشو ماشینو بشوریم منم ازصبح خونه رو تمیز کرده بودم خسته بودم از طرفیم ازدستش ناراحت .گفتم لطفا خودت بشور من حوصله ندارم وای انقد غر زد دیگه بیرون نمیبرمتون دیگه سوار ماشین نشین ...منم سکوت کردم امروزم تا الان خواب بود البته صبحونه و ناهار رو خورده و خوابیده الانم چندتا ظرف پلاستیکی لازممه گفتم بریم بخریم اینجام بارون میاد میگه پیاده میریم گفتم نه چرا گف گفتم که سوار ماشین نمیشی چون نشستی هییییی تکرار کرد گفتم حرصم نده الکی بزرگش نکن هرچی من هیچی نگفتم بیشتر تکرار کرد اخرسر منم زدم سیم اخر گفتم اگه منطقت اینه پس خونه رم من تمیز میکنم کثیفش میکنی هیچوقتم کمکم نمیکنی پس توهم نیا خونه داد و بیداد که نمیام دیگه و قهر کرد شما قضاوت کنین حق باکیه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️فدات بشم خیلیی سخته دیگه اصلا ماشینشو نشور تا مجبور نشدی هم نخواه ...
خدانکنه عزیزم .بخدا من تو هیچی کم نزاشتم براش هرچی بگه گوش میدم ولی اون همه خواسته های منو مشروط انجام میده اگه اینو انجام ندی اون کارتم من انجام نمیدم