2777
2789
عنوان

چاقی بعد زایمان

139 بازدید | 14 پست

یه ماهه زایمان کردم طبیعی ولی هنوز شکم دارم زیاده اندازه 6 ماهه چیکار کنم. همش سرکوفت میخورم بخاطر اندامم. غذامو کم کردم ولی فایده نداره انگار بچه هم شیرمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر اضافه کردی؟ شکمت رو نبستی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
شوهر و مادرش... میگن خیلی چاقی😓

بگو اولا بچه شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم نکنی که بچه بیچاره گناه داره بعد بگو باشه برید شیر خشک بخرید دیگه شیر نمیرم تا لال بشن چه بیشعورن

من نه منم نه من منم😎

عزیزم منم تا نزدیک ۹۰ کیلو بودم ۶ ماه بعد زایمانم. حتما حتما شکم بند استفاده کن، یه لحظه هم درش نیار، بعدم یه رژیم سبک بگیر من تو یک سال ۳۰ کیلو کم کردم اصلا کار سختی نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شوهر و مادرش... میگن خیلی چاقی😓

عزیز هم بگو بسلامتی زایمان کردم نه ماه بچه حمل میشد الکی که نیست بارداری دیگه و اینجور تغیرات روحی و جسمانی فقط اگه میتونی شکم بند بخر ببند تاشکمت جمع و جور باشه وزنت هم انشاالله خودش موقع شیر دهی درس بشه چیز کاملا طبیعیه 

استراحت مطلق بودم جفتم 5 سانت جدا شده بود مجبور بودم

فدای سرت گلم غصه نخور همین که بچتو سالم بغل گرفتی به دنیا میارزه🤗🤗😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
قدم 161 وزنم الان 74 تو بارداری 20 کیلو اضافه کردم

عزیزم اگه شیر خودت میدی که احتمالا به مرور زمان بدنت جمع و جور بشه حالا نی نی ت بزرگ تر شد میتونی بری باشگاه له وزن مناسبت برسی