2777
2789
عنوان

از زنداداشم خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 149 پست
مثلا یه نمونه از تیکه و استوری هاش رو بگو

جدیدا اصلا باز نمیکنم استوری هاشو 

ولی همیشه بعد اینکه مارو میبینه استوری میزاره 

مثلا قدر نمیدونن و ما بیش از حد خوبیم و باید بی اهمیت کرد و ازین حرفا 

یبار استوری گذاشته بود هرکی منو ناراحت میکنه خدا ذلیلش کنه!!!

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خانم محترم و بااصالتی هستن هنوز هم به ما سر میزنن و ساعتها پای درددل هم میشینیم با نام عروس ...

خوشا به سعادتون عروس خوب نعمته

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

منم وقتی شوهر کردم باورتون نمیشه من یکم تند تند تخمه میشکنم مادرشوهرم گفت خونه بابات تخمه نمیخریدید؟ ...

😂 چه جالب .. منم عاشق تخمه هستم و تند تند میشکنم . 

دیدم مادرشوهرمنم گاهی چپ چپ نگاه میکنه نگو اونم همین تو مغزشه...

حیف ما دخترای ساده که مادرشوهر رو مثل مادر خودمون میبینیم و جلوشون راحتیم و اَدا درنمیاریم ، نگو در حال فیلمبرداری هستن ..

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ببین بازم میگم ولش کن سیاست داشته باش چون اون میخواد یه کاری بکنه بین برادرتون و شما اختلاف به وجود ...

دقیقا دلش میخواد همه مون رو دور کنه ازش و مارو از چشمش بندازه با دروغاش

اتفاقاً احترام بذاره بدتر میشنبرادری که احترام خواهرش رو نداشته باشه همون بهتر که دایورت کنی

نمیدونم من هم زن دایی ام اینطوریه این ها محلشون اینجوریه که وقتی شوهر میکنن نمیزارن که شوهرشون با خانواده اش رفت وآمد کنه

😂 چه جالب .. منم عاشق تخمه هستم و تند تند میشکنم . دیدم مادرشوهرمنم گاهی چپ چپ نگاه میکنه نگو اونم ...

حالا مادر من میدونی چطوریه؟ اجازه نداد زنداداشم یه ظرف بشوره مثل کلفتا جلو دستش بلند میشه و بهش محبت میکنه مثل مادر 

نمیدونم من هم زن دایی ام اینطوریه این ها محلشون اینجوریه که وقتی شوهر میکنن نمیزارن که شوهرشون با خا ...

همه ی عروسان بالقوه اینجوری هستن

تاکید میکنم همه شون

بعضیا موقعیتش رو دارن و دور برمیدارند ،بعضیا موقعیتش رو پیدا نمیکنن و محافظه کار ترن

خب چرا شما به خودتون گرفتین؟ مگه شما اذیتش میکنید؟!؟!؟!🤔

چونکه برادرم چندروز پیش اومده گفته شما فلان گفتید فلان گفتید در صورتی که هیچ کدوم رو ما نگفتیم 

بعدش خب مشخصه تا از پیش ما میره استوری میزاره

منم وقتی شوهر کردم باورتون نمیشه من یکم تند تند تخمه میشکنم مادرشوهرم گفت خونه بابات تخمه نمیخریدید؟ ...

😂😂😂😂😂😂