2777
2789

یه قرصی هست که بعد یا قبل رابطه استفاده کنم و حامله نشم؟

درصد حامله نشدن ۰ باشه یعنی...

نامزدم میگه یبار از کا.....وم استفاده نمیکنم و دوبارم میخوام کاملا بریزم  ت. و. ش

منم تازه کارم هیچی بلد نیستم... قرص ال دی رم باید ۳ماه مصرف کنم

اینم میگه ۱هفته میتونم منتظر بمونم نهایتا ۳ماه چیه😭😭😭

یکی قشنگ راهنماییم کنه 

والا من منظور تو رو نفهمیدیم 

بجای ما تو باید بیشتر توضیح بدی :/

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی نخور خیلیییییی ضرر داره بی نهایت و اینکه نهایت در سال دوبار باید استفاده بشه نه بیشتر

منم تازه کار بودم اینارو نمیدونستم به حدی قرص داغونم کرده بود همش فکر میکردم چاقو بردارم بکنم تو قلبم

اعصاب و هورمونو همه چی حتی ظاهرت میریزه به هم

لطفا درخواست دوستی ندید

وا 😐 خب این چه کاریه که میخواد؟ منطقی نیست که.. آدم نمیخواد بچه دارشه جلوگیری میکنه دیگه.. با خودش منطقی صحبت کن. نباس اینقده خودخواه باشه که

عقدید؟

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖