2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم خورد..

368 بازدید | 31 پست

از منت گذاشتن و کشیدن متنفرم 

تاحالا ن ازش پول خاستم ن قیمت مشخص کردم ک آره اینقدر بریز برام گذاشتم هروقت خودش پول داره برام بریزه هرچقدر ک دوست داره و میتونه تو عمرم منت کسیو رو سرم نزاشتم من حتی از بابام پول نخواستم هروقت خودش میخاست بهم میداد آدم پرتوقعی نیستم باشه شوهرم خیلی بهم پول داده هیچی کم نزاشته ولی من هیچوقت نگفتم چقدر برام بریزه 

از خودم بدم اومد امروز وقتی گفت پول نمیدم برا شهریت حق داشتااا من ترم قبلی مشروط شدم چون نخوندم یهوییم حضوری شد حق داشت چون قبلش بهم گف اگ نمرت کم شد دیگ شهریه نمیدم ...

راست میگن دستت تو جیب خودت باشه منت کسیم نکشی

ولی نمیزارن برم سرکار 

نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وظیفته بدی اگه نمیدی هم ب درک میخوام برم کار کنم 

چقدر ما جنس مونثا بدبختیم که یه عن دیگه تصمیم میگیره چیکار کنیم چیکار نکنیم 

برین بهش بابا 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
برو سر کار توجه نکن بالاخره تو هم بابد پول داشته باشی  از اسمون ک نمیاد !  فقط میخان دس ...

نمیشه نمیتونم ..خاک تو سر من ک هیج اختیاری از خودم ندارم

بگو وظیفته بدی اگه نمیدی هم ب درک میخوام برم کار کنم  چقدر ما جنس مونثا بدبختیم که یه عن دیگه ...

😔😔😔💔خب من اون ترم نمره هام افتضاح شد قبول دارم ولی منم آدمم دیگ حوصلم نکشید بخونم گفتم این ترم جبران میکنم

😔😔😔💔خب من اون ترم نمره هام افتضاح شد قبول دارم ولی منم آدمم دیگ حوصلم نکشید بخونم گفتم این ترم ج ...

در کل گلم وقتی خودت بری سرکار اختیار پول خودتو داری 

میتونی بدی شهریه دانشگاه میتونی بری خرید یا میتونی بریزی تو جوب 

برو سرکار هرجور شده زیر بار نرو 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
برو سر کار  نشون بده که تو تصمیم گیرنده زندگیت هستی و تو. صلاح خودت تشخیص میدی نه بقیه

میدونی چیه از بس تو خانواده خودم نزاشتن کاریو خودم انجام بدم نزاشتن تنها برم جایی انکار عادت کردم بی عرضه باشم ی جا میخام برم تا یکی همراهم نباشه نمیتونم برم..هیچ کاری بلد نیسم هیچییییی تو این زمونه همه ی هنر دارن حداقل ولی من هیچییی

نمیشه نمیتونم ..خاک تو سر من ک هیج اختیاری از خودم ندارم

اختیارتو به دست بیار 

وای به حال روزی که اختیارتو‌ از دست بدی !!!!! دیگه هیچی نمیمونه برای از دست دادن 

کاری به این موضوع ندارم

افسارشو‌ تو دستت بگیر وگرنه تا اخر همین اش و همین کاسست.