2777
2789
عنوان

این که مرده به خواب میاد و ......

181 بازدید | 12 پست

سلام خشگلا ....شوهر خالم یکسالی میشه فوت شدن و خالم بی تابی میکنن و من چند وقت پیش عکساشو از خونه جمع کردم ...دیشب به خوابم اومد من بهش گفتم که اجازه میدی عکستو ببرم خونمون اونم گفت نه نبر من تو دنیا هیچی نداشتم فقط همین عکسا  ازم موندن ....منم گذاشتم جاش ...الان عکسارو دوباره تو خونه گذاشتم ....این مدل خوابارو باور دارین ؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

یطورایی وقتی خود متوفی تو خواب حرف میزنه با آدم و قبول دارم ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یطورایی وقتی خود متوفی تو خواب حرف میزنه با آدم و قبول دارم ..

هروقت هرکاری میکنیم به خوابم میاد و یه چیزی میگه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
با ی ملا چیزی صحبت کن

هروقت یه اتفاقی میفته به خوابم میاد 

آره 

داداشم فوت شده بود ما گیلاس خیرات کردیم براش اومد به خواب پسرخالم که اون اصلا نمیدونست ما براش خیرات کردیم و تو خواب ی درخت بزرگ گیلاس بوده و داشته میخورده 

یا اینکع یکی از وسیله های داداشم دست دوستاش بوده بعد فوتش نیاوردنش ما خبر نداشتیم اومده بوده به خواب پسر همسایمون گفته فلان وسیله منو گم کردن و ناراحت بوده بعد ما نگاه کردیم دیدیم واقعا اون وسیلش نیست و دست دوستش بوده 

و خیلی مثالای دیگه که باور کردنی نیست

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
آره  داداشم فوت شده بود ما گیلاس خیرات کردیم براش اومد به خواب پسرخالم که تو خواب ی درخت بزرگ ...

وای خدابیامرزه ...چه جالب ...اصلا باورم نمیشه

وای خدابیامرزه ...چه جالب ...اصلا باورم نمیشه

ممنون عزیزم😔🖤منم باورم نمیشد ولی بعد فوت داداشم قشنگ به این موصوع اعتقاد پیدا کردم و باورم شده

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
خیلی دوست داشته پس

خالم و شوهر خالم بچه نداشتن ...شوهر خالم فوت شد خالم تنها بود و به شدت میترسید ....رفتم سر خاکشون و گفتم که نگران نباش من میرم و با خاله زندگی میکنم ....از اون موقع همش به خوابم میاد ...من با خالم زندگی میکنم

ممنون عزیزم😔🖤منم باورم نمیشد ولی بعد فوت داداشم قشنگ به این موصوع اعتقاد پیدا کردم و باورم شده

خدابیامرزع ...انشالله که بهترین جایگاه قسمتش شه ...اونا زندن و درآرامشن ...ما مردیم